Közélet

Bohács Zsolt és B. Nagy László is regisztrált a gyed extráért

Bohács Zsolt és B. Nagy László is regisztrált a gyed extráért

2014. január 25., szombat
Bohács Zsolt és B. Nagy László is regisztrált a gyed extráért
gyed_extra02_gs

Aláírásgyűjtést indított a Fidesz nőtagozata a gyed extra védelmében. Az internetes felületen Bohács Zsolt és B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselők is regisztráltak, jelezve, nem csak a nők számára, hanem az egész családnak fontos a gyed extra bevezetése.

„Második gyermekünket várjuk, és úgy látjuk, a gyed extra segítséget fog jelenteni amikor a feleségem majd vissza akar menni dolgozni” – nyilatkozta

Fülöp Árpád

, aki feleségével együtt a Fidesz szegedi irodájában regisztrált az

internetes felületre

, amit a gyed extra megvédése érdekében indított a Fidesz női tagozata. A szombati sajtótájékoztatón

B. Nagy László

kormánymegbízott emlékeztetett, január elsején vezették be a gyed extrát, a kormányzat ezzel próbál segíteni azokon az édesanyákon, családokon, akik eddig méltatlan helyzetben voltak. A fideszes politikus hangsúlyozta, hazánk népessége 10 millió alá csökkent, és a statisztikák szerint a házasságkötés előtt több gyermeket terveznek a párok, mint ahányat később vállalnak. Mint fogalmazott, a törvényalkotóknak is szükségük van visszajelzésekre, ezért is indítottak aláírásgyűjtést, hogy visszajelzést kapjanak, a kormány intézkedéssorozata jó elképzelés volt, és valóban az édesanyák érdekeit szolgálja. B. Nagy elmondta, a haza, munka és család hármas prioritás mentén dolgoznak.

Bohács Zsolt

parlamenti képviselő emlékeztetett, az MSZP-s

Gurmai Zita

bejelentette, ha az ellenzék került hatalomra, el fogják törölni a gyed extrát, ami a fideszes politikus szerint azt bizonyítja, hogy amennyiben a Gyurcsány-koalíció ismét hatalomra kerül, megszüntetik a családok érdekében hozott intézkedéseket.

gyed_extra04_gs

Az internetes felület működését

Magyar Anna

, a Fidesz női tagozatának alelnöke mutatta be. Az online felületen néhány perc alatt leadhatják aláírásukat az állampolgárok. A webes felületen meg kell adni a nevet, egy e-mail címet, életkort, telefonszámot, illetve a lakcímet. Egy biztonsági kód is van, hogy mindenki ellenőrizheti, hogy a megfelelő személy töltötte-e ki az oldalt. Ellenőrzési folyamat is működik, a cél, hogy senkinek a nevével ne élhessenek vissza. A sajtótájékoztatón csatlakozott az aláírásgyűjtéshez Bohács Zsolt és B. Nagy László is. Ezzel is bemutatták, hogy a gyed extra megvédése nemcsak a nők, hanem mindenki érdeke, hiszen minden családot érint. Elhangzott, a gyed extra megvédéséhez nem csak az online felületen, hanem a szegedi Fidesz-irodában papíralapon is lehet csatlakozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.