Közélet

A Mol nyerte a Volán üzemanyag tenderét

A Mol nyerte a Volán üzemanyag tenderét

2014. január 8., szerda
A Mol nyerte a Volán üzemanyag tenderét

Egyetlen ajánlattevőként a Mol nyerte a Volánbusz Zrt. nettó 5,8 milliárd forintos nyílt üzemanyag közbeszerzését - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A tender négy részből áll: először két részre, Kelet- és Nyugat-Magyarországra oszlik, majd ezeken belül tartálykocsis, illetve közforgalmi üzemanyag kútnál történő kiszolgálás szerepel az ajánlatban. Kelet-Magyarországon a gázolajból és a 95-ös benzinből is 5,30 forint engedményt ad a nettó nagykereskedelmi árból a Mol, a tartálykocsis kiszolgálásnál. Nyugat-Magyarországon viszont 5,90 forint az engedmény. Amikor benzinkútnál tankol a jármű, akkor a nettó nagykereskedelmi árhoz a normál gázolajnál 11,32 forintot, a téli gázolajnál 35,55, míg a benzinnél 11,13 forintot tesznek hozzá literenként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.