Elmondom

SZerinTEd? – Mészáros Ákos válaszol

SZerinTEd? – Mészáros Ákos válaszol

2013. december 17., kedd
SZerinTEd? – Mészáros Ákos válaszol
SZS20131216_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Milyen módszerekkel próbálod túlélni a vizsgaidőszakot?

Mai bemutatkozók

Mészáros Ákos

, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára jár. Az elsőéves joghallgató kérdésünkre elárulta, a szakon nagy mumusnak számító magyar alkotmánytörténet vizsgával kezdte az idei vizsgaidőszakot, de még nem tudja az eredményt.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Ákos általában a TIK-be jár tanulni, azt mondja, kevésbé ingergazdag a környezet, mint odahaza: nem vonja el a figyelmét sem a tévé, sem pedig a facebook. Túlélési praktikája a cigi és a kávé kombó minden mennyiségben, és persze a sok alvás.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Blink 182 - The Offspring - Gorillaz - N.O.F.X. - Rise Against

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.