Elmondom

SZerinTEd? – Bozsonyi Dávid válaszol

SZerinTEd? – Bozsonyi Dávid válaszol

2013. december 10., kedd
SZerinTEd? – Bozsonyi Dávid válaszol
1_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Hogyan készülsz a karácsonyra?

Nem sieti el a karácsonyi bevásárlást rovatunk mai szereplője,

Bozsonyi Dávid

, sőt: szinte mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy az utolsó pillanatra hagyja az üzletek látogatását. Általában 22-e környékén kezd agyalni az ajándékokon, de az is előfordult már, hogy szenteste előtt egy nappal rohamozta meg az üzleteket. Ajándéknak kizárólag hasznos dologban gondolkozik Dávid, dísztárgyat csak "porfogónak" nem szívesen venne. Régebben a családon belül ünnepelte a karácsonyt, de az elmúlt egy-két évben már néhány barátjára is gondolt valami aprósággal. Az SZTE Teleki Blanka Kollégiumban nincs is karácsonyozás, csak Mikulás-bulit tartanak, szenteste közeledtével a hallgató hazatér a családjához.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Dávid a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanul történelem- és mozgóképtanári szakon, emellett a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon média moderátor szakon is folytatja tanulmányait. Tolna megyéből érkezett a napfény városába.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Avicii - Daft Punk - Brains - Macklemore - The Black Eyed Peas

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.