Bulvár

Bibliát és kegytárgyakat lopott, tűzifával csalt egy férfi Vásárhelyen

Bibliát és kegytárgyakat lopott, tűzifával csalt egy férfi Vásárhelyen

2013. december 4., szerda
Bibliát és kegytárgyakat lopott, tűzifával csalt egy férfi Vásárhelyen
sirrongalo

Szeptember 16-án érkezett bejelentés arról, hogy az akkor még ismeretlen tettes nyolc síremléket megrongált a mindszenti temetőben. A sírok többségéről a mécsestartót, a vázát, illetve az azokon elhelyezett kisebb szobrokat feszítette le és tulajdonította el.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével

P. Gyula

gyanúsítható megalapozottan, akit a járőrök 2013. december 3-án a vásárhelyi Andrássy utcán elfogtak és előállítottak. A 21 éves férfit azzal is meggyanúsították a nyomozók, hogy az elmúlt hónapokban féltucat sértettnek ajánlott olcsón tűzifát megvételre, a pénzt átvette, de az árut nem adta át. Máskor a szomszéddal fizette ki az egyébként le sem szállított tüzelőt. A gyanú szerint 2013. június 25-én az áramszolgáltató munkatársának kiadva magát jutott be egy asszony házába, ahol a sértett figyelmét elterelve ellopta annak megtakarított pénzét, valamint a családi bibliát. Tankolt is az autójába, de a benzinkútról fizetés nélkül elhajtott, illetve egy nyitva felejtett kocsiból elemelte az ott hagyott értékeket. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette P. Gyulát és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.