/

Sándorfalvi lány lett Szeged Szépe + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szegedszepe_mj118Rekord számú nevező közül került be a Szeged Szépe döntőjébe az a 17 lány, akik közül a legszebbet választották ki szombat este az IH Rendezvényközpontban. A gálaest első helyezettje, a szépségverseny hatodik évadának győztese a 19 éves sándorfalvi lány, Czibolya Nikolett lett.

Történetének hatodik döntőjéhez érkezett el a Szeged Szépe, melynek szombat este is az IH Rendezvényközpont adott otthont. A rendezvényre minden évben szebbnél-szebb leányzók érkeznek az ország minden pontjából, idén rekord számú, 373 jelentkező adta be nevezését, így országos szinten is a legnagyobb érdeklődésű szépségversennyé vált. A közel négyszáz indulóból a döntőbe került 17 lány közül kellett a zsűrinek kiválasztani a leggyönyörűbbek, akinek a homlokára kerülhetett a fehérarany korona.

Hosszú út vezetett az elődöntőtől az IH-ba meghirdetett gálaestig a szépségeknek. Fotózásokon, felkészítőtáborokban jártak, fesztiválozhattak a Balaton Soundon és a SZIN-en, valamint kilátogathattak a Forma 1 mogyoródi futamára és a kecskeméti repülőnapra is. Minden évben nagy hangsúlyt fektetnek a jótékonyságra, ezúttal az ÁGOTA alapítvány védenceit vendégelték meg paprikás krumplira. Egyik fő támogatójuk, a Pegazus Transzfer nemrég a Red Bull osztrák főhadiszállására, a Hangar-7-be repítette el őket, ahol a technikai sportokban is élen járó energiaital-cég gépparkját járhatták körbe.

szegedszepe_mj030

A zsűri kiválasztásakor a szervezők mindig ügyelnek arra, hogy szakmájukban elismert, jól ismert közéleti szereplők bírálják a lányokat. A bírák közt idén is helyet foglalt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, de meghívást kapott Oravecz Nóra blogger, a Szombat Esti Láz című műsorban táncoktatóként bemutatkozó Práger Kitti, valamint a nemzetközi divatszakmában is jól ismert Festy In Style divatblogger is. A szemgyönyörködtetés és szórakoztatás mellett nemes célt is szolgált a mai este, hiszen belépőnkkel a mellrák elleni küzdelmet támogatták a vendégek. A lányok korábban egy fotózással egybekötött flash mobon is felhívták a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, melyet a rendezvény szervezői is hangsúlyoztak.

Strand, hétköznapi és ünnepélyes viseletben járultak a zsűri színe elé a szépségek, koreográfiájukban a Dolce Dance táncstúdió készítette fel őket. Míg a lányok öltözködtek és felkészültek a következő bemutatóra, Tabatabai Nejad Flóra lépett színpadra – a kilencéves szegedi kislány korábban a TV2 “Ének Iskolája” című műsorában mutatta meg tehetségét, az IH színpadán négy dallal üdvözölte a közönséget. Csikós Anikó megyei Prima-díjas tervező ruhakollekcióját, illetve a Szokody Academy által Paul Mitchell 2014-es kollekcióját is bemutatták a színpadon.

szegedszepe_mj072

Egyetlen döntős lány sem ment haza üres kézzel, hiszen a szervezők mindenki számára készültek ajándékkal. Oklevelet, gravírozott tollat, valamint vásárlási utalványt vehettek át a szépségek, legjobban azonban mindenki a fehérarany koronára áhítozott, melyet a tavalyi győztes, Csehi Antónia adott tovább az idei ünnepeltnek. A különdíjak kiosztása után a dobogós helyezetteket is ismertette a zsűri: első udvarhölgynek Bíró Gabriellát, második udvarhölgynek pedig Kovács Boglárkát kiáltották ki, a vásárlási utalványok mellett táska, ajándékcsomag és egy fehérarany gyűrű volt a jutalmuk. A Szeged Szépe 2013-as díjazottjának a 17-es számmal induló Czibolya Nikolettet választották meg. “Nagyon megörültem az első helynek, de elsősorban nem nyerni jöttem erre a szépségversenyre, hanem hogy megmutathassam magamat” – mondta az eredményhirdetés után Nikolett. A 19 éves sándorfalvi lány számára nem idegenek a kamerák, korábban több mint két hónapot töltött Isztambulban modellként. Túl az érettségin még nem a felsőoktatás hajtja, szeretné egy kicsit kipróbálni magát a modellszakmában előtte, így elképelhető, hogy halasztani fog egy-két évet.

no images were found

Előző sztori

Csernus: kevés hiteles embert látnak a fiatalok + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: túlteljesítette az elvárásokat az FK

Legutóbbi hasonló cikkek