Hírzóna

Román és szerbiai rendőrök a karácsonyi vásárban

Román és szerbiai rendőrök a karácsonyi vásárban

2013. december 19., csütörtök
Román és szerbiai rendőrök a karácsonyi vásárban

Magyar rendőrökkel közösen járőröznek külföldi egyenruhások a karácsonyi bevásárlás időszakában Csongrád megyében - írja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően román és szerbiai rendőrök érkeznek Csongrád megyébe a karácsonyi bevásárlás időszakában. Szeged és Makó áruházait, bevásárló központjait ilyenkor tömegesen látogatják szerbiai és román állampolgárok. A külföldi egyenruhások a leginkább frekventált hétvégi időszakban látnak el közös járőrszolgálatot a megyeszékhelyen és a Maros-parti városban magyar kollégáikkal. A szerbiai Szabadkai és Kikindai Rendőrségi Igazgatóság és a román Arad és Temes Megyei Rendőr-főfelügyelőség munkatársai intézkedési joggal nem rendelkeznek, de hatékony segítséget nyújtanak a magyar rendőröknek a szerbiai és a román állampolgárok ügyeiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.