/

Óvodák díjnyertes díszei a Széchenyi téri karácsonyfán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

varoskepdijatado_mj 20A város Széchenyi téri karácsonyfáját óvodások díjnyertes díszei is ékesítik, a 13 óvoda közül első lett a Felsővárosi, közönségdíjas a Fő fasori óvoda.

Óvodáknak hirdetett meg karácsonyfadísz-készítő versenyt a Szegedi Városkép Kft., melyen 13 intézmény indult. “Kreatív díszeket készítettek újrahasznosított anyagokból a kicsik, a Facebookon is lehetett szavazni a díszekre, a közönségdíjat a Fő fasori óvoda nyerte el. Az első helyezett a Felső városi óvoda lett, ők nagyon jópofa bábukat készítettek. Két második helyezett is lett: a Dr. Boros József és a Tabán utcai óvodák, a képzeletbeli bronzérmet a Jerney óvoda vihette haza. De minden résztvevő intézmény kapott csokoládét ajándékba, a fődíjak gyerekjátékok voltak. A díszeket december 24-ig meg lehet tekinteni a fán, ahol a készítők nevei is ott függnek” – mondta el Licsicsányi Ilona, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója.

no images were found

Előző sztori

Kerékpáros nyulat kergettek Szeged belvárosában

Következő sztori

Rókuson is segítik a családokat karácsony előtt + FOTÓK