Közélet

Óvodák díjnyertes díszei a Széchenyi téri karácsonyfán + FOTÓK

Óvodák díjnyertes díszei a Széchenyi téri karácsonyfán + FOTÓK

2013. december 21., szombat
Óvodák díjnyertes díszei a Széchenyi téri karácsonyfán + FOTÓK
varoskepdijatado_mj 20

A város Széchenyi téri karácsonyfáját óvodások díjnyertes díszei is ékesítik, a 13 óvoda közül első lett a Felsővárosi, közönségdíjas a Fő fasori óvoda.

Óvodáknak hirdetett meg karácsonyfadísz-készítő versenyt a Szegedi Városkép Kft., melyen 13 intézmény indult. "Kreatív díszeket készítettek újrahasznosított anyagokból a kicsik, a Facebookon is lehetett szavazni a díszekre, a közönségdíjat a Fő fasori óvoda nyerte el. Az első helyezett a Felső városi óvoda lett, ők nagyon jópofa bábukat készítettek. Két második helyezett is lett: a Dr. Boros József és a Tabán utcai óvodák, a képzeletbeli bronzérmet a Jerney óvoda vihette haza. De minden résztvevő intézmény kapott csokoládét ajándékba, a fődíjak gyerekjátékok voltak. A díszeket december 24-ig meg lehet tekinteni a fán, ahol a készítők nevei is ott függnek" - mondta el

Licsicsányi Ilona

, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.