Közélet

Ötszáz adag ételt osztottak ki az Anna-kútnál + FOTÓK

Ötszáz adag ételt osztottak ki az Anna-kútnál + FOTÓK

2013. december 23., hétfő
Ötszáz adag ételt osztottak ki az Anna-kútnál + FOTÓK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány vegetáriánus székelykáposztával és ajándékcsomaggal várta a rászorulókat az Anna-kútnál.

Ahogy hirdetik „székely nélküli”, vagyis vegetáriánus, Govinda-módon elkészített káposztát kapott ötszáz rászoruló a Boldogságfalva Közhasznú Alapítványtól. Az alapítvány elnöke, a magát kanálforradalmárnak nevező

Szalma Róbert

elmondta, az ünnepek körül minden évben osztanak ételt, illetve a vegetáriánus, szejtánnal és rizzsel készült székelykáposzta mellé kis csomagokat is osztottak. „Szerencsére mindig vannak támogatóink, így most almát, mandarint, szőlőt és körtét tudtunk adni a rászorulóknak” – tette hozzá. A csomagosztásban

Haág Zalán

KDNP-s önkormányzati képviselő is segédkezett. Mint elmondta, az alapítvány a körzetében tevékenykedik, s támogatja tevékenységüket. „Úgy gondolom, fontos, hogy az ünnepi forgatagban se feledkezzünk meg a rászorulókról” – fogalmazott a képviselő. „Boldogságfalva ott van, ahol testi-lelki egységben és harmóniában élünk önmagunkkal, minden egyes élőlénnyel és a természettel” – ez a mottója Szalma Róbertnek, aki a köz szolgálatára hívta életre az alapítványt. Fő tevékenységük jelenleg a szociálisan rászoruló, nehéz sorsú emberek ingyenes meleg ételhez juttatása. Az alapítvány nemcsak karácsonykor, hanem minden pénteken száz főnek oszt meleg ételt, hogy minél több család életét tegyék könnyebbé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.