Közélet

Nosztalgiavillamoson járta a várost a Mikulás + FOTÓK

Nosztalgiavillamoson járta a várost a Mikulás + FOTÓK

2013. december 6., péntek
Nosztalgiavillamoson járta a várost a Mikulás + FOTÓK
szkt_mikulas10_gs

Szaloncukorral a puttonyában köszöntötte a 2-es villamoson utazó gyerekeket a Mikulás, és a sofőrök is piros sapkában dolgoztak pénteken. Az SZKT így szeretett volna ünnepi hangulatot teremteni a szegedieknek.

"Soha nem kaptunk még ennyi mosolyt és vidám jóreggeltet, mint ma. Ez egy varázssapka!" - nevetett az Európa ligetből induló villamos sofőrje, megmutatva a sajtó munkatársainak mikulássapkáját. A ruhadarab általános formaruha volt az SZKT dolgozóinak december hatodika alkalmából, ezzel varázsolva ünnepi hangulatot a trolik és villamosok fedélzetén.

Tóth István Tibor

, a Szegedi Közlekedési Társaság ügyvezető igazgatója szerint az apró figyelmesség nem csak az utasok, de a dolgozók körében is nagy örömet okozott. Az ügyvezető péntek délután az Európa ligetben indította útjára a feldíszített nosztalgiavillamost is. A matricákkal és karácsonyi díszekkel ünnepivé alakított járaton a Mikulás járta a várost, aki minden megállónál köszöntötte a gyerekeket, puttonyából szaloncukrot osztogatott a kicsiknek. Hat kört tett meg péntek estig a Mikulás, akivel a 2-es villamos vonalán találkozhattak a gyerekek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.