/

Meleg étellel kedveskedtek a tápaiaknak + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bohacsetelosztas_mj18Több mint száz adag ételt, hozzá friss kenyeret, illetve meleg teát osztottak ki a tápéi Heller Ödön Művelődési Háznál, így segítve a környékbeli nehéz sorsú családokat.

István Márton ebédhordóval érkezett, s nagyon örült annak, hogy a családjának finom, friss ételt tud hazavinni. „Három alapítványnak segítek, a család mellett szomszédoknak is viszek ebédet, egyik ismerősöm fekvőbeteg, nem tudott személyesen eljönni” – ezt már Miklós Istvánné mondta, aki azt tapasztalja, sokan csak akkor jutnak meleg ételhez, ha hasonló rendezvények keretében invitálják őket.

Tápén hagyományt szeretnének teremteni abból, hogy karácsony előtt a rászorulóknak egy-egy tál meleg étellel kedveskednek. „Több mint százan éltek ezzel a lehetőséggel, úgy láttam, nagyon jól esett mindenkinek. Magam is megkóstoltam, érdemes megtartani a szakácsot” – fogalmazott Bohács Zsolt. A fideszes politikus – aki nem csak megkóstolta az ételt, hanem a kiosztásában is közreműködött Kohári Nándor önkormányzati képviselővel – megköszönte a tápéi vállalkozóknak a felajánlásukat, hiszen nekik köszönhető, hogy meg tudták vendégelni a környéken élőket. Bohács hozzátette, a tápaiak híresek összetartásukról és arról, hogy segítenek embertársaikon, s erről most is tanúbizonyságot adtak. Kifejezte reményét, hogy hagyományt tudnak teremteni, és más alkalmakkor is meg tudják vendégelni azokat, akiknek nem jut minden nap meleg étel az asztalára. Bohács Zsolt szerint fontos az, hogy aki tud, segítsen embertársain, amire karácsony közeledtével még nagyobb szükség van.

Default thumbnail
Előző sztori

Az LMP igazságtalannak tartja az önkormányzatok adósságátvállalását

Default thumbnail
Következő sztori

Fidesz: 2014-ben jelentősen csökken a kiskeresetű családok adóterhe

Legutóbbi hasonló cikkek