Közélet

Meleg étellel kedveskedtek a tápaiaknak + FOTÓK

Meleg étellel kedveskedtek a tápaiaknak + FOTÓK

2013. december 21., szombat
Meleg étellel kedveskedtek a tápaiaknak + FOTÓK
bohacsetelosztas_mj18

Több mint száz adag ételt, hozzá friss kenyeret, illetve meleg teát osztottak ki a tápéi Heller Ödön Művelődési Háznál, így segítve a környékbeli nehéz sorsú családokat.

István Márton

ebédhordóval érkezett, s nagyon örült annak, hogy a családjának finom, friss ételt tud hazavinni. „Három alapítványnak segítek, a család mellett szomszédoknak is viszek ebédet, egyik ismerősöm fekvőbeteg, nem tudott személyesen eljönni” – ezt már

Miklós Istvánné

mondta, aki azt tapasztalja, sokan csak akkor jutnak meleg ételhez, ha hasonló rendezvények keretében invitálják őket. Tápén hagyományt szeretnének teremteni abból, hogy karácsony előtt a rászorulóknak egy-egy tál meleg étellel kedveskednek. „Több mint százan éltek ezzel a lehetőséggel, úgy láttam, nagyon jól esett mindenkinek. Magam is megkóstoltam, érdemes megtartani a szakácsot” – fogalmazott

Bohács Zsolt

. A fideszes politikus – aki nem csak megkóstolta az ételt, hanem a kiosztásában is közreműködött

Kohári Nándor

önkormányzati képviselővel – megköszönte a tápéi vállalkozóknak a felajánlásukat, hiszen nekik köszönhető, hogy meg tudták vendégelni a környéken élőket. Bohács hozzátette, a tápaiak híresek összetartásukról és arról, hogy segítenek embertársaikon, s erről most is tanúbizonyságot adtak. Kifejezte reményét, hogy hagyományt tudnak teremteni, és más alkalmakkor is meg tudják vendégelni azokat, akiknek nem jut minden nap meleg étel az asztalára. Bohács Zsolt szerint fontos az, hogy aki tud, segítsen embertársain, amire karácsony közeledtével még nagyobb szükség van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.