/

Karácsonyi mécsestartókat pingáltak az egyetemisták + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20131204_kreativ_kor_szte_008Az SZTE Diákcentrum tagjai a színes madáretetőket követően mécsestartókat készítettek, hogy még a vizsgaidőszak előtt hódoljanak a kézműves élvezeteknek.

Karácsonyra készülnek a szegedi egyetemisták. Ki-ki a maga módján, ízlésének megfelelően öltöztette díszbe saját ünnepi mécsestartóját a Honvéd téri életvezetési központban. A szorgos hallgatók közül többen is a szalvétaragasztós módszert választották, de a biztoskezűek ecsetet ragadtak, s üvegfestékkel cicomázták ki a befőttesüvegeket.

Jókedvű trécselés törte meg az alkotás csendjét, a több mint tíz fős társaság jobbnál jobb ötletekkel látta el egymást. Bár a terem már velük is zsúfolásig megtelt, a későn érkezőknek is szorítottak helyet, hogy senki se maradjon ki a közös mókából és teázgatásból.

Csete Marietta szervező portálunknak elárulta, az elkészült munkák otthon díszítik majd a szekrényeket és dohányzóasztalokat. “Ez az utolsó hét a szorgalmi időszakból, és mivel közeledik a vizsgaidőszak, úgy gondoltuk idén már nem készülünk témával” – fűzte hozzá. A Kreatív Kör várhatóan februárban tér vissza egy újabb ötlettel.

no images were found

Előző sztori

A CNN honlapján dicséri a szegedi fűszerpaprikát

Következő sztori

Hosszú távú tervezésről, stadionépítésről, adventi piacozásról a Telinen

Legutóbbi hasonló cikkek