Közélet

Karácsonyi mécsestartókat pingáltak az egyetemisták + FOTÓK

Karácsonyi mécsestartókat pingáltak az egyetemisták + FOTÓK

2013. december 5., csütörtök
Karácsonyi mécsestartókat pingáltak az egyetemisták + FOTÓK
SZS20131204_kreativ_kor_szte_008

Az SZTE Diákcentrum tagjai a színes madáretetőket követően mécsestartókat készítettek, hogy még a vizsgaidőszak előtt hódoljanak a kézműves élvezeteknek.

Karácsonyra készülnek a szegedi egyetemisták. Ki-ki a maga módján, ízlésének megfelelően öltöztette díszbe saját ünnepi mécsestartóját a Honvéd téri életvezetési központban. A szorgos hallgatók közül többen is a szalvétaragasztós módszert választották, de a biztoskezűek ecsetet ragadtak, s üvegfestékkel cicomázták ki a befőttesüvegeket. Jókedvű trécselés törte meg az alkotás csendjét, a több mint tíz fős társaság jobbnál jobb ötletekkel látta el egymást. Bár a terem már velük is zsúfolásig megtelt, a későn érkezőknek is szorítottak helyet, hogy senki se maradjon ki a közös mókából és teázgatásból.

Csete Marietta

szervező portálunknak elárulta, az elkészült munkák otthon díszítik majd a szekrényeket és dohányzóasztalokat. "Ez az utolsó hét a szorgalmi időszakból, és mivel közeledik a vizsgaidőszak, úgy gondoltuk idén már nem készülünk témával" - fűzte hozzá. A Kreatív Kör várhatóan februárban tér vissza egy újabb ötlettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.