/

Játszótéren verte halálra a szegedi férfit

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vádlottak padjára ülhet halált okozó testi sértés miatt az elkövető, aki júniusban olyan súlyosan bántalmazott egy férfit Szegeden, hogy az belehalt sérüléseibe – írja a police.hu.

A rendőrség ügyeletére 2013. június 17-én érkezett bejelentés miszerint egy férfit két nappal korábban bántalmaztak Szegeden az egyik játszótéren.

A sértettet 2013. június 16-án súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol másnap életét vesztette. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdett, melynek eredményeként 2013. június 21-én elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Róbert 42 éves szegedi lakost. A terhelt kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy szóváltásba keveredett a sértettel, akit több alkalommal arcon ütött, aminek következtében ő elesett és beverte a fejét.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő O. Róbert ellen halált okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Csongrád Megyei Főügyészségnek.

Default thumbnail
Előző sztori

Nem vállaljuk politikai szimpátiánkat a Facebookon

Default thumbnail
Következő sztori

Változó menetrend Szegeden az ünnepek alatt

Legutóbbi hasonló cikkek