Sport

Hátország: az élről várja a folytatást az UTC U19

Hátország: az élről várja a folytatást az UTC U19

2013. december 30., hétfő
Hátország: az élről várja a folytatást az UTC U19
utc_futsallabda_szmatv

A bajnokság feléhez érve a tabella élén áll korosztályos bajnokságában az UTC U19-es alakulata, amely fordulóról fordulóra magabiztosan szállítja a győzelmeket.

A cikk megjelenését a GS-VILL 94 Kft. támogatta.

Dürgő Péter

tanítványai a 3. fordulóbeli szabadnapot követően december elején Csömörön hátrányból fordítva verték 4-3-ra a rivális pécsi alakulatot, majd ugyancsak 0-1-ről fordítva oktatták a békéscsabaiakat (7-2), végül a Rubeolát is simán, 5-1-re verték. A tabellát ekkor még jobb gólkülönbségével a csömöriek vezették, ám a december közepi, hazai (deszki) fordulóban már nem volt kétség afelől, melyik egység tölti az élen az egy hónapos szünetet. Teimel Márkék, már-már megszokott módon ezúttal is hátrányból, 1-3-ról fordítottak a Pécs ellen, majd a Rubeolát is leküzdötték 6-4-re, végül a vásárhelyi Sport Infót ütötték ki 7-1-re, így 12 mérkőzést követően 30 ponttal állva vezetik a regionális selejtezőcsoport tabelláját. "Az idei év eddig minden szempontból jobban alakul, mint az eddigiek. Ami nagy előre lépés, hogy többet tudunk edzeni, hamarabb kezdtük el a felkészülést is, s ennek meg is van az eredménye. A tabella élén állunk, de még bőven van min javítanunk. Év elején a vezetőséggel közösen a középdöntőt tűztük ki célul, ami remélem már nem csúszik ki a kezünkből, de a legfontosabb még mindig az, hogy egyre több játékos bemutatkozhasson, és meg is ragadjon a felnőtt csapatban" - értékelte az eddigieket Dürgő Péter edző, a SZEGEDma.hu-nak. A következő fordulót január 19-én, vasárnap rendezik Hódmezővásárhelyen.

Fiú futsal U19 Déli csoport 4. forduló (Csömör):

UTC Futsal Team - Pécsi Vasutas SK 4-3 (3-1)

. Szegedi gól: Teimel, Csamangó, Szentes-Bíró, Fodor.

Pioneers Viharsarki FC - UTC Futsal Team 2-7 (2-3)

. Szegedi gól: Teimel 3, Szentes-Bíró 2, Fodor, Deák.

Rubeola U18 - UTC Futsal Team 1-5 (1-3)

. Szegedi gól: Csamangó 2, Vér, Fodor, Teimel.

További eredmények:

Rubeola U18 - Pioneers Viharsarki FC 9-2 Pécsi Vasutas SK - Rubeola U18 3-7 Pioneers Viharsarki FC - Pécsi Vasutas SK 2-7 Szabadnapos: Sport Infó (Hódmezővásárhely)

Az UTC U19 kerete:

Vastag Sámuel (kapus), Táncos Bence, Csamangó Tibor, Molnár Olaf, Szentes-Bíró Tamás, Fodor Bálint Dániel, Teimel Márk, Deák Donát Ferenc, Vér Ádám Attila.

Edző:

Dürgő Péter.

Fiú futsal U19 Déli csoport 5. forduló (Deszk):

UTC Futsal Team - Pécsi Vasutas SK 8-6 (4-3)

. Szegedi gól: Teimel 3, Vér 2, Szentes-Bíró, Fodor, Végh (öngól).

Rubeola U18 - UTC Futsal Team 4-6 (4-2)

. Szegedi gól: Deák 2, Szentes-Bíró, Csamangó, Teimel, Vér.

UTC Futsal Team - Sport Infó (Hódmezővásárhely) 7-1 (2-0)

. Szegedi gól: Deák 2, Fodor 2, Teimel 2, Szentes-Bíró.

További eredmények:

Sport Infó (Hódmezővásárhely) – Rubeola U18 1-4 Pécsi Vasutas SK – Sport Infó (Hódmezővásárhely) 7-2 Pécsi Vasutas SK - Rubeola U18 1-11 Szabadnapos: Pioneers Viharsarki FC

Az UTC U19 kerete:

Vastag Sámuel (kapus), Táncos Bence, Csamangó Tibor, Szentes-Bíró Tamás, Fodor Bálint Dániel, Teimel Márk, Deák Donát Ferenc, Vér Ádám Attila, Nagy Teofil.

Edző:

Dürgő Péter.

A fiú futsal U19 Déli csoport jelenlegi állása:

utc-u19_k_5f

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.