Foci- és díjözön a Volán és a SZEOL közös karácsonyán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszaVolan_evzaro84_gsA hagyományoknak megfelelően idén is futballgálával búcsúztatta az évet a 20 éves Tisza Volán SC labdarúgó-szakosztálya, az újszegedi sportcsarnokban lezajlott rendezvényt immár második alkalommal tartották közösen a SZEOL SC Kft.-vel.

A labdarúgóünnep délután kezdődött a SZEOL 2000-es és 2001-es születésű korosztály „B” csapatainak találkozójával, ezt követően pályára lépett valamennyi generáció, a 2007-estől egészen az U21-es együttesig. A gálát a szokásos díjkiosztó zárta, amely során minden gárda kapott felszereléseket, illetve az egyéni díjak is megtalálták méltó gazdájukat. Az elismerések átadásában közreműködött Halkó Pál szakosztályvezető, ügyvezető és Sahin-Tóth Dezső ügyvezető, továbbá Nemes István és Szalai István, a Volán és a szegedi futball legendás alakjai, Hüvös László sportért is felelős tanácsnok, Károlyfalvi Zsolt, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetője, Kónya Sándor, a Városi Sporttanács elnöke, Deák Szabolcs, az Expert Kft. ügyvezetője, illetve Búrány Zoltán, az NB I-es Mezőkövesd-Zsóry labdarúgója, a Tisza Volán SC egykori játékosa.

„Azt hiszem, fogalmazhatok úgy, hogy szép létszámban jelentek meg a gálán a klubhoz tartozó és kötődő futballszeretők. Körülbelül 410 igazolt sportolónk van, közülük nagyjából 270-en ma is itt voltak. Mondhatom, hogy ez a rendezvény gyakorlatilag az egész SZEOL-Tisza Volán család összetartozását jelképezi. Reményeink szerint a szülők is jól érezték magukat, egy kicsit ellazulhattak erre a pár órára, és reméljük, sikerült egy kis örömet okoznunk azokkal az ajándékokkal, amelyeket a díjkiosztón átadtunk mind a csapatoknak, mind az egyéni elismerésben részesülőknek” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Halkó Pál.

Az idei díjazottak:

2007-esek: Mádi Szabolcs, Vereska Hunor
2006-osok: Baltás Benedek, Simon Marcell
2005-ösök: Mahler Gergő, Varga Zétény
2004-esek: Hüvös Bendegúz, Ádám Bogát
2003-asok: Szűcs Tamás, Kovács Ákos
2002-esek: Csordás Csanád, Lévai Szabolcs
2001/A: Papp Milán, Rádai Gergely
2001/B: Fülöp Krisztián, Apró Tamás Patrik
2000/A: Bíró Mihály Dániel, Mityók Roland
2000/B: Pászti Balázs, Csongrádi Benjámin
1999/A: Gyenizse Kristóf, Simai Zoltán
1999/B: Csanády Péter, Palócz Ákos
1998: Varnyú Attila, Rutai Balázs
1997: Zsilák Martin, Jernei Márkó
U19/A: Sándor Máté, Nagy Ádám
U19/B: Iritz Nimród, Szőllősi Dániel
Felnőttek: Dargó Balázs, Dongó Dénes

Tisza Volán “Kölyök reménység” vándordíj: Skribek Benedek (2002)
Év gólkirálya “Kalmár György-díj”: Szabó Gergő (2001)
“Szalai István-vándorlabda”: Ördögh Kristóf (1998)
Év edzője: Dóra János
Év szponzora: OTP Bank (Katona Krisztina)
Év szülői munkaközössége: 2002-es korosztály (Kovács István)

A rendezvényt támogatta: Szegedi Sport- és Fürdők Kft., Tisza Volán ZRt., Tedi-Trade Kft., Expert Magyarország Kft., Saller Márkakereskedés, Szertár Sportbolt, Haribo, Auchan, Frittmann Borászat,

Ridikül Magazin, Dreher.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Az országos és a fővárosi napi melegrekord is megdőlt délután

Default thumbnail
Következő sztori

Fidesz: pozitív változásokat hoz 2014 a családos emberek számára

Legutóbbi hasonló cikkek