Közélet

Felszentelt kalácsot osztott a Gyimesi család + FOTÓK

Felszentelt kalácsot osztott a Gyimesi család + FOTÓK

2013. december 19., csütörtök
Felszentelt kalácsot osztott a Gyimesi család + FOTÓK
kalacsosztas06_ia

Kalácsot és forró teát osztogatott a Klauzál téren elhaladóknak Gyimesi László képviselő és családja. Az ételt Kondé Lajos is megáldotta, ezzel kívántak békés karácsonyt a szegedieknek.

Sok éve hagyomány már a Gyimesi családban, hogy karácsony előtt kaláccsal és forró teával vendégelik meg a szegedieket.

Gyimesi László

, a Fidesz szegedi szervezetének elnöke édesapjával és édesanyjával csütörtök délben is kilátogatott a Klauzál térre, ezzel a jelképes ajándékkal kívántak kellemes ünnepeket a járókelőknek. "Az elmúlt évek során már-már hagyományszerűen vendégeltük meg a szegedieket erre a kis frissítőre, fontosnak tartottuk, hogy ez idén se maradjon el. Karácsony az egyik legbensőségesebb keresztény ünnep, szeretnénk ezzel is felhívni a figyelmet rá, hogy törődjünk egymással, figyeljünk a másikra" - nyilatkozta portálunknak Gyimesi László. Az esemény előtt

Kondé Lajos

, a dóm plébánosa is megáldotta a kalácsokat, valamint békés, boldog karácsonyt kívánt mindenkinek. A zimankós téli időben mindenkit felmelegített a gőzölgő tea, a rászorulók pedig egy egész kalácsot is hazavihettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.