Sport

Fallabda: Vidux körversenyt rendeztek a hétvégén

Fallabda: Vidux körversenyt rendeztek a hétvégén

2013. december 11., szerda
Fallabda: Vidux körversenyt rendeztek a hétvégén

Profik és amatőrök egyéni megmérettetése zajlott a hétvégén a szegedi Squash Club Szabadidőközpontban, a Vidux körversenyre összesen harminchárman neveztek.

A nőknél hatan szálltak versenybe a győzelem reményében, közülük végül Kádár Mónika szerezte meg az első helyet, mögötte az újonc Németh Nikolett és Harmath Eszter végzett a dobogón. A legnépesebb mezőnyt az amatőr kategória tudhatta magáénak, hiszen itt tizenhatan fogtak ütőt, többen életük első tornájukon vettek részt. A döntőbe a rutinosabb indulók közé tartozó Takács Kata, Molnár Adorján páros jutott be, ahol utóbbi játékos szerezte meg 3-2-es sikerével az aranyérmet. A harmadik Anderle Dávid lett. A profik között az Alp-Favill Tisza Squash SE öt tagjával együtt tizenegyen neveztek, végül pedig a bajnokcsapat sajátította ki magának a dobogóért zajló mékőzéseket. A bronzmeccsen Vas Máté verte 3-1-re Kiss Dánielt, míg a fináléban Hoffmann Péter diadalmaskodott hatalmas küzdelemben Sebők Benedek felett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.