Bulvár

Befejezték a terelést a rendőrök az M5-ösön

Befejezték a terelést a rendőrök az M5-ösön

2013. december 21., szombat
Befejezték a terelést a rendőrök az M5-ösön

Befejezték a terelést az M5-ös autópályán - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat délután az MTI-vel.

Korábban a röszkei autópálya-határátkelőhely előtt feltorlódott kocsisor miatt a 173-as kilométernél Tompa irányába terelték a személyforgalmat. A szóvivő elmondta, hogy továbbra is erős a forgalom, sötétedés után azonban nem biztonságos a terelés. Az ásotthalmi és a tiszaszigeti határátkelőhely kilépőoldalán is egy-egy órát kell várakozni. Erős a belépőforgalom is a Szegedre karácsonyi bevásárlásra érkezők rohama miatt. Ásotthalmon és Tiszaszigeten két órát, Röszkén egy órát kell várakozni a beléptetésre. Valamennyi átkelő teljes kapacitással működik, Ásotthalom és Tiszasziget este hét óráig. A Szerbiába belépő kocsisor a röszkei autópálya-határátkelőhely magyar oldaláig torlódott vissza, ezért a magyar rendőrök tovább nem tudják gyorsítani az átléptetést. Jelenleg kétórás a várakozási idő, de a terelés megszűntével ez várhatóan gyorsan nő majd. Kerülni továbbra is Tompa felé érdemes. Karácsonyig elsősorban a kilépőoldalon várható torlódás a Nyugat-Európából szabadságra indulók rohama miatt, míg az ünnep után mindkét irányban jelentős torlódások alakulhatnak ki - mondta a szóvivő. Felhívta a figyelmet, hogy a police.hu portál folyamatosan tájékoztatást ad a várakozási időről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.