/

A hétvégén koronázzák meg Szeged Szépét

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_szepe_mj-37A legizgalmasabb részhez érkezik hétvégén a Szeged Szépe 2013-as évada: a tizennyolc döntős lány közül az IH Rendezvényközpontban választják ki a leggyönyörűbbet, akinek a homlokát díszíti majd a fehérarany korona.

December 14-én, szombat este kilenc órától rendezik meg a VI. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestjét. A dél-alföldi régió legnívósabb szépségversenyének idén is az IH Rendezvényközpont ad otthont, ahol a 18 döntőbe jutott leányzó mutatkozhat be a közönség előtt. Feladatuk idén is a zsűri fejének elcsavarása lesz, hisz ugyan egyikük sem távozik majd üres kézzel, mégis csupán egyikük fejére kerülhet majd fel a hőn áhított fehérarany korona.

“A zsűri kiválasztásánál mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szakmájukban és társadalmilag is elismert személyeket hívjunk meg, különböző területek képviseletében” – árulta el portálunknak Gera Gábor, a rendezvény főszervezője. Idén a bírák között helyet foglal Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Oravecz Nóra blogger, a Szombat Esti Láz című műsorban táncoktatóként bemutatkozó Práger Kitti, valamint a nemzetközi divatszakmában is jól ismert Festy In Style divatblogger is.

SZS20131210_gera_gabor_interju_006

Utcai viseletben, fürdőruhában és estélyiben tekinthetik majd meg a résztvevők a szépségeket, felkészülésük ideje alatt pedig Csikós Anikó megyei Prima-díjas tervező ruhakollekcióját is bemutatják. Az est folyamán a TV2 “Ének Iskolája” című műsorából megismert, kilencéves Tabatabai Nejad Flóra is színpadra lép: a szegedi kislány magyarul és angolul énekel majd a közönségnek. A fürdőruháról a My77 üzlete, míg az estélyikről a Kazinczy Szalon gondoskodott a lányoknak.

Ahogy az eddigi években, úgy idén is jótékony célokat szolgál a rendezvény, a belépőjegy árát a szegedi Rotaract-klubbal együtt a mellrák elleni harc finanszírozására ajánlották fel a szervezők. Egy nyári fotózás alkalmával a versenyzők is felhívták a figyelmet a főként nőket sújtó daganatos betegségre, egy STOP feliratú pólóban parancsoltak megálljt a megbetegedésnek, és szorgalmazták a szűrővizsgálatok és megelőzés komolyan vételét.

height-600

Elővételben 1500, a helyszínen pedig 2000 forintot kell fizetnünk a belépőért, ezzel azonban hivatalosak vagyunk a Retro Klubba meghirdetett after partyra is, ahova a Szeged Szépe karszalagot viselők éjfélig ingyen léphetnek be.

További részletek az esemény Facebook-oldalán olvashatóak!

Előző sztori

Baumgartner űrkapszulájánál járt a Red Bull-drukker szegedi férfi + FOTÓK

Következő sztori

Példakép lehet Losonczi Áron, az üvegbeton feltalálója + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek