Közélet

Vigyázat! Csalók élnek vissza a Szegedi Vízmű nevével!

Vigyázat! Csalók élnek vissza a Szegedi Vízmű nevével!

2013. november 25., hétfő
Vigyázat! Csalók élnek vissza a Szegedi Vízmű nevével!

Kiskundorozsmáról, a Szegedi Vízmű Zrt. egyik lakossági ügyfelétől bejelentés érkezett a vállalathoz, miszerint ismeretlenek, a Szegedi Vízmű nevében ivóvízminőség-vizsgálat végzéséhez telefonon igyekeznek időpontot egyeztetni. A bejelentő szerint a helyszínen pénzt is kérnek a vízvizsgálatot végzők.

"Sajnos az utóbbi években többször előfordult már, hogy ismeretlenek – vízműves szakembernek kiadva magukat – különböző ürüggyel megpróbálnak bejutni ügyfeleinkhez. Tájékoztatásul közöljük, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. magánszemélyek részére csak külön igény, vagy panasz esetén végez ivóvíz minőség vizsgálatot. Munkatársaink fényképes igazolvánnyal igazolják, hogy a Vízmű dolgozói. A vízminőség vizsgálatért a helyszínen nem kér pénzt a Szegedi Vízmű Zrt!" - közölte az esettel kapcsolatban a városi cég sajtóközleményében. Kérjük, hogy legyenek körültekintőek, ne engedjenek be ismeretleneket, idegeneket a lakásukba! Ha ilyen gyanús telefonhívást kapnak, kérjük, jelezzék azt a vízmű ügyfélszolgálatán, az 55-88-55-ös telefonszámon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.