Közélet

Az első emeletem termesztette a füvet a vásárhelyi díler + FOTÓK

Az első emeletem termesztette a füvet a vásárhelyi díler + FOTÓK

2013. november 29., péntek
Az első emeletem termesztette a füvet a vásárhelyi díler + FOTÓK
kabitoszer_vasarhely_008

Egy kertvárosi társasház első emeleti szobájában termesztett kábítószert egy 26 éves hódmezővásárhelyi férfi. A lakásból kiáramló szag buktatta le.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói lakossági bejelentés alapján tartottak házkutatást

H. Zsolt

lakásában 2013. május 31-én hajnalban. A férfi az egyik szobában egy fóliasátrat épített fel, ott termesztette a kendernövényeket. A nyomozók összesen több mint 150 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, THC-tartalmú süteményt, 12 tő palántát és nagy összegű készpénzt foglaltak le. A gyanúsított a kábítószer többségét már értékesítésre kisebb pakkokba összekészítve tárolta. H. Zsolt egy füzetben a termesztéssel kapcsolatos kiadásairól pontos nyilvántartást vezetett. A rendőrök a további adatgyűjtés eredményeként több olyan fogyasztót állítottak elő, akik a 26 éves férfitól szerezték be a drogot. A nyomozás kiderítette, hogy H. Zsolt legalább 200 alkalommal értékesített kábítószert több hódmezővásárhelyi fiatalnak. A 26 éves férfi ellen folytatott nyomozást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte. Az ügy iratait kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.