Közélet

Tündökölj ősszel is! Női divat

Tündökölj ősszel is! Női divat

2013. november 18., hétfő
Tündökölj ősszel is! Női divat

Megfizethető Swarovski Elements ékszerek, csini és praktikus szettek, ruhák akár 52/54-es méretben is.

Divat, ékszer és fehérnemű széles választékára bukkantam

ITT

, és hát ugyebár nőként egyből bele is vetettem magam a sűrűjébe. Már csak a kíváncsiság miatt is, meg hogy tudjak nektek tudósítani, ha valami kihagyhatatlanra bukkanok. Össze is jött egy szép kis toplista, nézzétek csak!

TCHIBO / Tündökölj ősszel is

A nyakunkon ez a cidrizős és nyirkos időjárás, engem már hétvégén többször kirázott tőle a hideg, pedig csak a fűtött lakásból kukkantottam ki az ablakon. A tavalyi nagykabátomnak annyi, nem bizonyult egy túlságosan tartós darabnak, ezért pont kapóra jön egy ilyen nemcsak széllel bélelt, hanem valódi hőszigetelt technológiával megalkotott, levehető kapucnis trendi parka kabát. Húzzunk alá egy passzentos és bőrhatású fekete csizmanadrágot, amiben úgy érzem, hogy még karcsúbbnak fogom érezni magam. Ez a fazon éppen jó lesz! Amúgy azt eddig nem is tudtam, hogy konkrétan csizmához való nadrágot is készítenek már… Ha belegondoltok, az esetek többségében csak a leggings maradt hasonló fazonú nadrágként, de az nekem nem egy komoly ruhadarab. Vörös színben pompázik ez a finom kötésű kardigán, amit szintén alapdarabnak tartok egy nő őszi-téli ruhatárában. Ráadásul ez egy puha, kevert viszkóz anyagból készült, így garantáltan megtartja a formáját is, és szerencsére egy klasszikus szabásvonalat követ. A három kiszemelt ruhadarabot

itt megtaláltam

szettben még olcsóbban.

02

Már régóta szemezgetek egy női okoskütyüs kesztyűvel, de képtelen lettem volna kiadni rá 5-8 ezer forintot. Ez a darab csak 3 ezer forint körül van, és a hüvelyk-, a középső és a mutatóujj kidolgozása érintőképernyő kezelésére alkalmas. Nagyon jó lesz, most már fagyoskodás nélkül tudom még a digitális fényképezőmet is nyomkodni. Sőt, ez ajándéknak is hatalmas siker lenne, lehet, hogy rendelek belőle a

legjobb barátnőmnek is.

03

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én rajongok az ilyen egyszerű, de épp ettől stílusos lábbelikért. Ez a női bőrcsizma egyszerűen KELL! Nézzétek meg, teljes egészében meleg, belül plüssel bélelt. Aztán díszvarrással, visszahajtható csizmaszárral és profilozott járótalppal is ellátták. Valódi bőrből készült!

Kell ennél több?

04

Na, a csizma után más vizekre evezek, mert találtam egy különleges női bugyit, úgyhogy megmutatom ezt is. Lágy microtouch anyagból készült, és finom csipkével szegélyezték. Finom, elegáns, és ami a legtrükkösebb az egészben, hogy varrás nélküli, egyedülállóan lapos eldolgozása van, ezért nem látszik át a ruha alatt.

Jó, mi?

05

Ha már fehérnemű, akkor az ékszerek sem maradhatnak ki a látószögemből! Ez a 4 kristályköves gyűrű szett valódi Swarovski Elements díszítést tartalmaz. Csodás! Így együtt meg végképp. És nem negyvenezerbe kerül, hanem egy nullával kevesebbért lehet itt megrendelni. Igen, jól írtam, egészen pontosan 3.995 Ft az ára. Zafírkék, kristály-szürke, ametiszt-ibolyakék és smaragdzöld színekben szikráznak a kövek.

Imádnivaló!

06

Na, még van itt valami érdekes! Ez a karkötő szintén csillog-villog egy kis Swarovski függőnek köszönhetően, ugyanakkor vagány bőrhatású anyag kulcsolódik

lezserül a csuklónk köré.

Hát, ez jó kis válogatás lett, tetszik! Azt amúgy már a múltkor is láttam, hogy aki feliratkozik a hírlevélre, annak díjmentes a szállítás első alkalommal. Szóval jó ide bejönni többször is, meg figyelemmel kísérni hétről hétre az újdonságokat, mert még nem csalódtam a minőségben és az árakban sem.

Nézelődjetek Ti is kedvetekre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.