Elmondom

SZerinTEd? – Wittek-Vidra Teodóra válaszol

SZerinTEd? – Wittek-Vidra Teodóra válaszol

2013. november 5., kedd
SZerinTEd? – Wittek-Vidra Teodóra válaszol
SZS20131028_joarcok_009

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az import ünnepekről, köztük a halloweenról?

Mai bemutatkozónk

Wittek-Vidra Teodóra

, aki a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karára jár francia és magyar szakra. A budapesti lány azt mondja, ő nem híve az import ünnepeknek, inkább a hagyományos ünnepköröket kedveli. Sem a halloween, sem a Valentin-nap nem motiválja arra, hogy töklámpásokat faragjon, vagy szívecskékkel aggassa tele a szobáját. Sőt, karácsonykor sem a Mikulást várja, hogy mindenféle jóval megtömje a zoknit, de december 6. reggelén azért még mindig izgatottan tekint az ablakba.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Bár nem ünnepli a halloweent, azért jó mókának tekinti, és talán arra is alkalmasnak tartja, hogy kicsit közelebbről megismerkedjünk egy másik kultúra aprócska szeletével. Ugyan a tökös ünnep elsősorban a bulizásról szól, de Teodóra szerint nekünk magyaroknak inkább az azt követő mindenszentekre és a halottak naprája kell gondolnunk.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Avicii - Dimitri Vegas - Flo Rida - David Guetta - Punnany Massif

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.