Elmondom

SZerinTEd? - Szeltner Ivett válaszol

SZerinTEd? - Szeltner Ivett válaszol

2013. november 21., csütörtök
SZerinTEd? - Szeltner Ivett válaszol
SZS20131118_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az egyetemi kari és kolesznapokról?

Mai bemutatkozónk

Szeltner Ivett

, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar harmadéves hallgatója nemzetközi tanulmányok szakon. Ivett azt mondta, koleszos bulikban ritkán szokott részt venni, de olykor-olykor beugrik a barátnőihez. Albérletesként furcsa világ neki a kollégium, de nagyon tetszik neki az a feeling, amit maga köré teremt az ott élő közösség. Úgy fogalmazott, hiába van nála buli előtti alapozás, az sosem olyan, mint amikor a koleszos társak a folyosón összefutva spontán összeülnek iszogatni és beszélgetni.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal lány saját bevallása szerint kari bulikban szinte minden héten részt vesz, ha nem kell komoly zh-ra, esetleg vizsgára készülnie. a vizsgaidőszak viszont lassan keresztbe tesz ennek a rendszernek. Ivett úgy látja, hogy sokan bírálják az egyetemistákat, amiért így eresztik ki a gőzt, de szerinte nem lehet általánosítani csak azért, mert néhányan a végletek emberei.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Welcome to St. Tropez - David Guetta - Calvin Harris - Avicci - Ákos

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.