Elmondom

SZerinTEd? - Kovács Sarolta válaszol

SZerinTEd? - Kovács Sarolta válaszol

2013. november 22., péntek
SZerinTEd? - Kovács Sarolta válaszol
SZS20131118_joarcok_005

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az egyetemi kari és kolesznapokról?

Mai bemutatkozónk Kovács Sarolta, aki jelenleg harmadéves a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, mégpedig nemzetközi tanulmányok szakon. A fiatal lány inkább visszahúzó természet, kérdésünkre elárulta, nem szereti a kari és koleszos bulikat, inkább a csendesebb kocsmák hangulatát kedveli. Mint mondta, a háttérben szóló halk zene pont megfelelő arra, hogy barátaival beszélgessen, esetleg új emberekkel ismerkedjen.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Nem ért egyet azzal az elhamarkodott kijelentéssel, hogy az egyetemisták mindegyik csak a buli miatt iratkozott felsőoktatási intézménybe, bár azt ő is belátja, hogy vannak páran, akik viselkedésükkel erősítik ezt a sztereotípiát.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Welcome to St. Tropez - David Guetta - Calvin Harris - Avicci - Quimby

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.