Elmondom

SZerinTEd? - Hős Nikolett válaszol

SZerinTEd? - Hős Nikolett válaszol

2013. november 19., kedd
SZerinTEd? - Hős Nikolett válaszol
SZS20131118_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az egyetemi kari és kolesznapokról?

Mai bemutatkozónk a harmadéves

Hős Nikolett

, aki a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar tanul nemzetközi tanulmányok szakon. A fiatal lány elárulta, gyakran látott vendég a kari és kolesz-bulikon. Azért szereti az ilyen összeröffenéseket, mert ilyenkor a barátaival lehet, ismerősi körben. A koleszos bulikban azt tartja a legcsábítóbbnak, hogy az ismerős arcokon kívül mindig lehet új és érdekes emberekkel ismerkedni.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Niki immár második éve aktív résztvevője a Kopajnak. Ilyenkor nem csak bulizni jár a Károlyi-kollégiumba, hanem a feladatokban is részt vesz. Azokról, kik szerint az egyetemista lét semmi másról nem szól, mint az ivászatról úgy véli, sosem tapasztalták meg igazán a diákélet árnyékos oldalát. Szerinte ezek az események ennél többről szólnak, inkább közösségkovácsoló erejűek.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Welcome to St. Tropez - David Guetta - Calvin Harris - Avicci - Red Hot Chili Peppers

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.