Kultúra

Szép versekről a Millenniumi Kávéházban

Szép versekről a Millenniumi Kávéházban

2013. november 18., hétfő
Szép versekről a Millenniumi Kávéházban
barsonyos_vegleges

Szegő János szerkesztésében megjelenő Szép versek című műről rendeznek vitaestet a Millenniumi Kávéházban kedd este hat órától.

Októberben a Szép versek című kötetet választotta meg a Critica Nova statisztikái alapján a Hónap Könyvének. A műről kedd este hat órától indítanak vitaestet a Millenniumi Kávéházban, melyen kritikusok és Szegő János, a kötet szerkesztője is részt vesz. A Critica Nova egy idén létrejött kezdeményezés, melynek elsődleges célja, hogy látleletet adjon arról, mi ma az online kritika. Szintén nem titkolt célja emellett a kereshetőség megkönnyítése, a criticanova.com-on gyűjtenek össze minden online olvasható kritikát, recenziót, véleményt, bármilyen kritikai megnyilvánulást. Ahogy bemutatkozójukban írták: a kritika szubjektív, de sok vélemény együtt teljesebb képet adhat. További részletek a rendezvény

Facebook-oldalán

olvashatóak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.