Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: TUTI-sikerek Csehországból + FOTÓK

Rövidpályás gyorskorcsolya: TUTI-sikerek Csehországból + FOTÓK

2013. november 28., csütörtök
Rövidpályás gyorskorcsolya: TUTI-sikerek Csehországból + FOTÓK
tutigyorskori_003

Múlt hétvégén Csehországban folytatódott a rövidpályás gyorskorcsolya Danubia Series. A versenysorozat harmadik állomását 12 ország, 170 versenyzőjének részvételével rendezték a Prágához közeli Benatky Nad Jizerouban.

A Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE három versenyzővel vett részt a viadalon.

Takács Ráka

novice A lány kategóriában 11. helyezést szerzett a 35 fős mezőnyben. Réka felkészültségét jelezték egyéni csúcsai. A futamokban jól helyezkedett, viszont az előzések kivitelezésében még rutint kell szereznie.

Kmetykó Péter

és

Gera Márton

novice A fiú kategóriában küzdöttek a 29 fős mezőnyben. Kmetykó 1000 méteren egészen az A döntőig jutott. A döntőben jól versenyzett, de sajnos egy litván versenyzővel történő baleset során bukott, így a döntő 6. helyén végzett. A két rövidebb távon 500 méteren, valamint a 777 méteres versenyben nem sikerült a négyfős döntőbe jutás, így korcsoportjában a legjobb magyarként az összetett 8. helyet szerezte meg.

Gera Marci

a versenyrutin megszerzése mellett, több erős futamot tudhat maga mögött. A versenyszezon első felében kezdő versenyzőként számára a tisztes helytállás volt a cél. Sokszor az óra ellen küzdve, de már az előzések tüzétől felpaprikázva az összetett 26. helyet szerezte meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.