Közélet

Olimpiai bajnokok látogattak Ópusztaszerre + FOTÓK

Olimpiai bajnokok látogattak Ópusztaszerre + FOTÓK

2013. november 20., szerda
Olimpiai bajnokok látogattak Ópusztaszerre + FOTÓK
131119olimpikon_onte5

Magyar olimpiai bajnokok látogattak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba november 19-én, kedden. Az egykori sportolók az egészséges nemzettudat szükségességére igyekeztek felhívni a figyelmet akciójukkal.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) égisze alatt működő Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja 40 fős csoporttal tette tiszteletét a parkban. A vendéglátók a bajnokok között üdvözölhették hozzátartozóik társaságában többek között

Köteles Erzsébetet

,

Rejtő Ildikót

,

Tas Olgát

,

Ambrus Miklóst

,

Gelei Józsefet

,

Ihász Kálmánt

,

Kárpáti Györgyöt

,

Novák Dezsőt

,

Palotai Károlyt

,

Szabó Józsefet

és

Varga Jánost

is. Nemzetünk nagyjai először az Árpád-Emlékművet, a közvetlenül mellette található Aranybulla-Emléket, majd az Árpád kori kiállítást nézték meg a Rotundában, záróaktusként pedig a Feszty-körképet tekintették meg. "Az ópusztaszeri látogatásunkkal is erősíteni szeretnénk, hogy a magyar olimpiai bajnokok hűen kiállnak az összetartozás és együvé tartozás ügye mellett. Szeretnénk, ha minél többet követnék példánkat, hogy érdemes tenni, küzdeni Magyarországért.” – hangsúlyozták látogatásuk alkalmával a kimagasló teljesítményű sportolók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.