Közélet

A téli madárvédelemről tartanak előadást Szegeden

A téli madárvédelemről tartanak előadást Szegeden

2013. november 12., kedd
A téli madárvédelemről tartanak előadást Szegeden
csuszka_eteto_Csilleberc_les_Orban_Zoltan_0007

A téli madáretetés hazánk számos madárfaját érinti, ezért fontos, hogy a hideg hónapokon át élelemmel és ivóvízzel lássuk el tollas barátainkat. A madárvédelemről Orbán Zoltán, az MME kommunikációs igazgatója Szegeden tart előadást csütörtökön.

Orbán Zoltán,

a Magyar Madártani Egyesület kommunikációs igazgatója a téli madárvédelemről tart előadást november 14-én a természetvédelem elkötelezettjeinek. A kommunikációs igazgató alaposan ismeri, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a hazánkban telelő szárnyasoknak ha élelemhez, vagy ivóvízhez szeretnének jutni: több szakkönyvet is megjelentett a témában. A Szent-Györgyi Albert Agórában 18 órától megrendezendő ingyenes felvilágosító előadáson szó lesz arról, mi mindennel tömhetjük meg tollas barátaink bendőjét, valamint, hogy mivel járulhatunk hozzá kertünkben, erkélyünkön, vagy a közeli parkban a hideg hónapok átvészeléséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.