Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: villanyfényes FK – Algyő derbi következik szombaton

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

fk_szentesi_kinizsi43_gsÚjabb villanyfényes megyei derbi szombat este a felső Tisza parti stadionban, ráadásul idén már az FK 1899 Szeged – Algyő derbit bőven megilleti a rangadó jelző.

Remek szériát produkál az idei megyei élvonalbeli bajnokság egyik meglepetéscsapata, az FK 1899 Szeged: mórahalmi 6-3-as vereségük óta zsinórban négy találkozón gyűjtötték be a három bajnoki pontot, s egyszeriben a tabella 8. helyére ugrottak előre, lőtávolba az élmezőny mögötti tolongáshoz. Szombat este 17 órától azt az Algyőt fogadják Dóra Jánosék, amely egy ponttal tőlük elmaradva két hellyel mögöttük 10. a lajstromban, s ugyancsak a Mórahalomtól kapott ki utoljára szeptember végén, s azóta nem talált legyőzőre – igaz, diadalmaskodniuk is csak egyszer sikerült Hegedűs Tiboréknak Szentesen, egy nyögvenyelős meccsen. Szombat este a Felső Tisza parti stadionban jó meccsre van kilátás!

ONLINE!

Az FK 1899 Szeged – Algyő SK megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzést a SZEGEDma.hu élőben közvetíti szombat este 17 órától! Szurkoljon nálunk kedvenceinek!

Remek formában várja ellenfelét az FK

“Szép napokat élünk a csapattal, négy csodálatos győzelem után vagyunk, ami nagyfokú önbizalmat ad számunkra, és stabilitást a tabella közepén. Bizakodva várjuk a meccset, sem sérültjeink, sem eltiltottjaink nincsenek, keretünk bő, nagyon optimista a hangulat” – közölte a SZEGEDma.hu-val Hüvös Gábor, a szurkolók csapatának trénere. “Nagymágocson nagyon kulturált meccset vívtunk, az iramtól függetlenül. Megérdemelten győztünk, nem hátrányból kellett kapkodnunk, hanem kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, sőt az elmúlt négy mérkőzésen összesen három gólt kaptunk, ami egy ilyen erős bajnokságban megsüvegelendő teljesítmény” – tette hozzá az edző, aki elmondta az FK meccseire jellemző izgalmas, jó hangulatú, villanyfényes mérkőzésre számít szombat este, amelyen szurkolóik ismét 12. játékosként segíthetik kedvenceiket. A találkozón egyébként Hüvös Gábor nem tud jelen lenni, helyette Dóra János dirigálja majd a csapatot a kispadról.

Visszacsábítaná Fortunát az Algyő

algyo_asotthalom_mj-028“Nem éppen rózsás a helyzetünk, de ez az egész félszezonunkra igaz. Most éppen Kohajda Gergely öt sárga lapja, illetve Hadár Attila sérülése és betegsége miatt nem állhat biztosan rendelkezésemre, rajtuk kívül ráadásul több, apróbb sérüléssel rendelkező játékosom is van” – sorolta a veszteséglistát Takács Zoltán. “Az FK Szeged elleni meccsek mindig nehezek, a pálya, a miliő és most már a csapat miatt is, hiszen számomra az egyik kellemes, pozitív meglepetés az FK idei szereplése, s nagyra értékelem a klubnál folyó munkát” – méltatta az ellenfelet az algyői edző, megjegyezve, hogy a jelen bajnokságban egyik találkozó sem tekinthető könnyűnek, különösen akkor nem, ha a szerencse is elkerüli a csapatot. “Tavaly, tavalyelőtt elkerültek minket a sérülés- vagy eltiltáshullámok, idén azonban leginkább a szerencse kerül minket: egyetlen mázlis gólunk, momentumunk nem volt, márpedig ez is kell ahhoz, hogy egy csapat jól szerepelhessen. Hiányzik némi plusz a támadójátékunkból is, illetve a jó döntéseknek is híján vagyunk. Idén ez jutott, de ettől még nem adjuk olcsón a bőrünket. Sok nehézséggel küszködtünk és küszködünk most is, de nem feltartott kézzel lépünk pályára. Mindenféleképp jó meccs re számítok” – összegzett Takács Zoltán.

Az FK 1899 Szeged várható kezdőcsapata: Brunczvik – Heredea, Turján, Szecska, Degovics, Csuka, Forró, Imre, Péter-Szabó, Gyurkovics, Varga M.

Az Algyő várható kerete: Szűcs M. (kapus), Koza, Gyimesi, Gonda, Daróczi, Laczkó, Sebők, Hegedűs, Pataki, Garamvölgyi B., Mohácsi, Kiss B., Révész, Orosházi, Farkas.

Így játszott a két csapat a legutóbbi (12.) fordulóban:

Nagymágocs SE – FK 1899 Szeged 0-2 (0-1). Nagymágocs, 100 néző, vezette: Brezovai Zoltán (Lászlai Róbert, Török Sándor).
Nagymágocs: Kovács I. – Takács Á., Sándor L. (Kerekes), Sándor Z., Markovics N., Fejes (Kovács F.), Takács B., Makai S., Markovics I., Szepesi (Erdélyi), Rácz (Farkas). Vezetőedző: Györgyi István.
FK 1899 Szeged: Brunczvik – Heredea (Makai Á.), Turján, Szecska, Degovics, Csuka (Dóra J.), Forró (Dóra T.), Imre, Péter-Szabó, Gyurkovics (Dedovics), Varga M. Vezetőedző: Hüvös Gábor.
Gólszerzők: Péter-Szabó T. (43′), Dóra J. (75′)

Algyő SK – Ásotthalom TE 0-0 (0-0)
Algyő, műfű, 100 néző. Vezette: Bálint Attila (Sechna Gábor, Zahorecz Roland).
Algyő: Szűcs – Koza, Gyimesi, Gonda, Daróczi, Laczkó, Sebők, Hegedűs, Pataki (Garamvölgyi 81′), Kohajda (Kiss 85′), Hadár (Mohácsi 65′). Vezetőedző: Takács Zoltán.
Ásotthalom: Ábrahám – Török, Vastag, Kiszner (Szlobodnyik 60′), Németh, Rencsár, Kothencz (Baji Sz. 81′), Bogdán, Csáki (Hatvani 72′), Baji R., Bokányi (Szolákovics 78′). Vezetőedző: Hevesi Tibor.
Sárga lap: Gyimesi (24′), Kohajda (43′), ill. Csáki (25′), Török (27′), Bokányi (31′).

Sport

Egy újabb győzelem olimpiai selejtezőt érhet a magyaroknak

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Szerző:

Amennyiben a várakozásokon felül szereplő magyar férfikézilabda-válogatott még egy mérkőzést nyer az Európa-bajnokság középdöntőjében, jó esélye van kijutni az áprilisi olimpiai selejtezőtornára.

Tovább olvasom

Sport

Tovább íródik a “malmői csoda”: Szlovénia ellen is nyert a válogatott

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az első félidő végén három góllal vezetett Szlovénia, de a második játékrészben ismét csodát tett a magyar csapat.

Tovább olvasom

Sport

Továbbra is a saját játékunkra kell figyelnünk

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/illesandras.jpg

Megjelent:

Szerző:

Tovább olvasom

Aktuál