Közélet

Közel nyolcvan szegedi villanyszámlájában segített a Máltai Szeretetszolgálat

Közel nyolcvan szegedi villanyszámlájában segített a Máltai Szeretetszolgálat

2013. november 11., hétfő
Közel nyolcvan szegedi villanyszámlájában segített a Máltai Szeretetszolgálat

Szegeden már közel nyolcvan háztartás részesült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő pályázatának hozzájárulásában, összesen több mint hárommillió forintos összeggel segítették villanyáram-tartozásukat.

Már csak néhány napig, 2013. november 15.-ig vehető igénybe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő pályázata, melyben a felhalmozott áramtartozás rendezésére háztartásonként akár 30.000 forintot is igénybe vehetnek a pályázók. A pályázatot "Hálózat a közösségért" címmel hirdette meg a Szeretetszolgálat a Bács–Kiskun, Békés, Csongrád megyékben és Pest megye délkeleti részén élő, szociálisan hátrányos helyzetű fogyasztók részére. Célja, hogy a támogatott fogyasztóknál segítse elkerülni a hátralék (újra)képződését, valamint a már kikapcsolt háztartások újra fogyasztókká válhassanak. Szegeden eddig 11 kikapcsolt 63 hátralékos, és 5 előrefizetős mérővel rendelkező háztartás részesült támogatásban 3.193.000 forint értékben - olvasható a közleményben. A pályázat benyújtásának végső határideje tehát 2013. november 15., részletes tájékoztatás a www.halozat.maltai.hu oldalon található. A program a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF DÉMÁSZ Zrt együttműködésével jött létre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.