Sport

Kézilabda: kötelező győzelemmel csoportkörbe juthat a Pick

Kézilabda: kötelező győzelemmel csoportkörbe juthat a Pick

2013. november 29., péntek
Kézilabda: kötelező győzelemmel csoportkörbe juthat a Pick
pick_oroshaza12_gs

Szombat délután az EHF-kupa csoportkörébe jutásért játszik a Pick Szeged. A találkozót Fehér Miklós egykori válogatott labdarúgó emlékének szenteli a klub.

A találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti szombaton 16.15-től!

Lisszabonban múlt szombaton

25-24-es győzelmet aratott

Juan Carlos Pastor

együttese, amely a találkozó hajrája előtt már hét góllal is vezetett a házigazdák ellen, azonban érthetetlen módon kiengedett, s az esélytelenebb Benfica csaknem egyenlíteni tudott. Igaz, a szegedi visszavágó ettől függetlenül sima Pick-győzelmet ígér, bár tudjuk, mindig a kötelező a legnehezebb. Jonas Larholmék diadala csaknem borítékolható a 16.15-kor az újszegedi sportcsarnokban kezdődő találkozón, meglepetés nem várható a futballja kapcsán sokkal inkább ismert és elismert portugál egyesülettől. S ha már futball: a Pick Szeged vezetése a luzitánok egykori magyar légiósa,

Fehér Miklós emlékének szenteli

a találkozót, a drukkerek pedig kétnyelvű transzparenssel készülnek megemlékezni a 24 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt focistáról. A Pick győzelme és továbbjutása esetén a csoportkörbe jut, ahol három további ellenféllel kell megküzdenie a Tisza-parti alakulatnak körmérkőzéses rendszerben. A csoport sorsolását december 5-én bonyolítják le Bécsben. A szombati találkozóra 3000 és 3500 forintos áron (utóbbi a családi jegy) váltható belépő pénteken is 15 óra és 18.30 között az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában, amely a mérkőzés napján 14.30-kor nyit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.