Közélet

JÁTÉK: Csobbanj télen is az Aquapolisban!

JÁTÉK: Csobbanj télen is az Aquapolisban!

2013. november 18., hétfő
JÁTÉK: Csobbanj télen is az Aquapolisban!
aquapolis_it (1)

Páros belépőket sorsolunk ki Facebook-rajongó olvasóink között: játsszon velünk az értékes jegyekért!

A négyévszakos víziváros 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízícsúszdájával várja vendégeit Szegeden, ahol a fürdőkomplexumon belül minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát. A fürdőkomplexum télen is számos szolgáltatással várja relaxálni vágyó vendégeit.

JÁTÉK!

Öt darab páros belépőt sorsolunk ki azon olvasóink között, akik lájkolják a SZEGEDma Facebook-oldalát, és válaszolnak az alább feltett kérdésünkre. A belépőjegy a téli időszakban március 31-ig használható élményfürdő, gyógy- és strandrészlegben!

Hány csúszda található a Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében?

A.

Nyolc

B.

Tizenhárom

C.

Huszonegy A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb november 24-e (vasárnap) éjfélig. Szerencsés játékosainkat másnap délelőtt e-mailben értesítjük a nyereményről. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.