Közélet

Házhoz viszik a nevetést és az adományokat a szegedi bohócdoktorok

Házhoz viszik a nevetést és az adományokat a szegedi bohócdoktorok

2013. november 28., csütörtök
Házhoz viszik a nevetést és az adományokat a szegedi bohócdoktorok
bohocdoki-2013-11-18-szeged00

Karácsonyig minden nap felkeresnek egy nehéz körülmények között élő családot a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai, akik nem csak örömet, de ajándékokat is visznek magukkal. Adományokkal mi is segíthetjük az alapítvány munkáját!

Nélkülöző családoknak nyújtanának vigaszt a Szegeden dolgozó bohócdoktorok: a Karitáció Alapítvány munkatársainak célja, hogy karácsonyig a lehető legtöbb szegény gyermeknek hozzanak egy kis színt az életébe, valamint ajándékokkal segítsék ki őket a nehéz téli hónapokra. Az alapítvány kéri: ha környezetében laknak nélkülöző, gyerekes családok, juttassa el a Kálvária tér 31. alatt működő irodájukba elérhetőségüket, valamint azt, hogy milyen segítséggel lehetne a legnagyobb örömöt szerezni számukra. "Hétfőtől péntekig 10 és 17 óra között várjuk az adományokat: ez lehet meleg ruhától a játékon át a tartós élelmiszerig szinte bármi, mindennek megtaláljuk a helyét" - mondta

Fődi Brigitta

, az alapítvány elnöke. Nagyobb mennyiségű adomány összegyűjtése esetén munkatársai az elszállításban is tudtak segédkezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.