/

Házhoz viszik a nevetést és az adományokat a szegedi bohócdoktorok

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bohocdoki-2013-11-18-szeged00Karácsonyig minden nap felkeresnek egy nehéz körülmények között élő családot a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai, akik nem csak örömet, de ajándékokat is visznek magukkal. Adományokkal mi is segíthetjük az alapítvány munkáját!

Nélkülöző családoknak nyújtanának vigaszt a Szegeden dolgozó bohócdoktorok: a Karitáció Alapítvány munkatársainak célja, hogy karácsonyig a lehető legtöbb szegény gyermeknek hozzanak egy kis színt az életébe, valamint ajándékokkal segítsék ki őket a nehéz téli hónapokra. Az alapítvány kéri: ha környezetében laknak nélkülöző, gyerekes családok, juttassa el a Kálvária tér 31. alatt működő irodájukba elérhetőségüket, valamint azt, hogy milyen segítséggel lehetne a legnagyobb örömöt szerezni számukra. “Hétfőtől péntekig 10 és 17 óra között várjuk az adományokat: ez lehet meleg ruhától a játékon át a tartós élelmiszerig szinte bármi, mindennek megtaláljuk a helyét” – mondta Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke. Nagyobb mennyiségű adomány összegyűjtése esetén munkatársai az elszállításban is tudtak segédkezni.

Előző sztori

Háztáji piac nyílik a Szent István téren

Következő sztori

Adventi ételosztásról, az algyői plébániáról a Telinen

Legutóbbi hasonló cikkek