Hátország: a 2. helyen állnak a Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabdásai

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Koczka Kézisuli szivacskézilabdásai a Dél-magyarországi Kézilabda Bajnokságban léptek pályára, ahol három győzelmük mellett, a Törökszentmiklós csapatától egy vereséget is elszenvedtek. A második helyen álló csapatban a kapusok, és a 38 gólig jutó Kovács Krisztián nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

A Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabda csapata az idén debütáló, ám a csapatok körében máris nagy népszerűségnek örvendő, Dél-magyarországi Kézilabda Bajnokságban lépett pályára. Koczka Dorina csapatától joggal volt elvárt a remek szereplés, a tavalyi U7-es Erima régió bajnokságot nyert csapatra épül az ebben a sorozatban versenyző együttes.

Idén még várnak mérkőzések a Koczka Kézisuli csapataira, decemberben jön a várva várt pillanat: a fiú, már hagyományos kézilabdát játszó, 2000-2003-as születésűekből álló csapatuk első mérkőzésén lép majd pályára. Idén még bajnokságban nem indul a 16-18 fővel készülő gárda, ám főleg a tavaszi szezonban, mérkőzések sorát játssza majd a remélhetően a későbbiekben Hódmezővásárhely felnőtt férfi gárdáját adó csapat.

A csapat eredményei az első fordulóból:
Koczka Kézisuli – Kiskunhalas 26-4 (16-1)
Koczka Kézisuli – Zsombó 23-5 (12-2)
Koczka Kézisuli – Törökszentmiklós 8-16 (5-7)
Koczka Kézisuli – Algyő 19-7 (13-3)

A tabella állása:
1. Törökszentmiklós 8 pont
2. Koczka Kézisuli 6 pont
3. Algyő 4 pont
4. Zsombó 2 pont
5. Kiskunhalas 0 pont

A góllövő lista első három helyezettje:
1. Kovács Krisztán (Koczka Kézisuli) 38 gól
2. Major Szabolcs (Algyő) 32 gól
3. Szekeres Richárd (Törökszentmiklós) 25 gól

Előző sztori

A mintatanyák mellé termálfalut építene Mórahalom + FOTÓK

Következő sztori

Kontaktpont nyílt Szegeden – középpontban az ifjúság + FOTÓK