Sport

Hátország: a 2. helyen állnak a Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabdásai

Hátország: a 2. helyen állnak a Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabdásai

2013. november 22., péntek
Hátország: a 2. helyen állnak a Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabdásai

A Koczka Kézisuli szivacskézilabdásai a Dél-magyarországi Kézilabda Bajnokságban léptek pályára, ahol három győzelmük mellett, a Törökszentmiklós csapatától egy vereséget is elszenvedtek. A második helyen álló csapatban a kapusok, és a 38 gólig jutó Kovács Krisztián nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

A Koczka Kézisuli fiú szivacskézilabda csapata az idén debütáló, ám a csapatok körében máris nagy népszerűségnek örvendő, Dél-magyarországi Kézilabda Bajnokságban lépett pályára.

Koczka Dorina

csapatától joggal volt elvárt a remek szereplés, a tavalyi U7-es Erima régió bajnokságot nyert csapatra épül az ebben a sorozatban versenyző együttes. Idén még várnak mérkőzések a Koczka Kézisuli csapataira, decemberben jön a várva várt pillanat: a fiú, már hagyományos kézilabdát játszó, 2000-2003-as születésűekből álló csapatuk első mérkőzésén lép majd pályára. Idén még bajnokságban nem indul a 16-18 fővel készülő gárda, ám főleg a tavaszi szezonban, mérkőzések sorát játssza majd a remélhetően a későbbiekben Hódmezővásárhely felnőtt férfi gárdáját adó csapat.

A csapat eredményei az első fordulóból:

Koczka Kézisuli - Kiskunhalas 26-4 (16-1) Koczka Kézisuli - Zsombó 23-5 (12-2) Koczka Kézisuli - Törökszentmiklós 8-16 (5-7) Koczka Kézisuli - Algyő 19-7 (13-3)

A tabella állása:

1. Törökszentmiklós 8 pont 2. Koczka Kézisuli 6 pont 3. Algyő 4 pont 4. Zsombó 2 pont 5. Kiskunhalas 0 pont

A góllövő lista első három helyezettje:

1. Kovács Krisztán (Koczka Kézisuli) 38 gól 2. Major Szabolcs (Algyő) 32 gól 3. Szekeres Richárd (Törökszentmiklós) 25 gól

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.