Közélet

Fidesz: homályos pénzügyi körök dollármilliókkal hizlalják Gyurcsányt

Fidesz: homályos pénzügyi körök dollármilliókkal hizlalják Gyurcsányt

2013. november 3., vasárnap
Fidesz: homályos pénzügyi körök dollármilliókkal hizlalják Gyurcsányt

A Fidesz szóvivője szerint "homályos üzleti körök dollármilliókkal hizlalják" a Demokratikus Koalíciót (DK) vezető Gyurcsány Ferencet.

Zsigó Róbert

vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján - hasonlóan szóvivőtársa,

Hoppál Péter

csütörtöki nyilatkozatához - ezt a Heti Válasz legfrissebb számában megjelent cikkre utalva mondta. A hetilap arról írt, hogy

Gyurcsány Ferenc

önálló baloldali-liberális tömböt épít, "és sikere aligha fog az anyagiakon múlni", ugyanis cégcsoportja "sorra nyeri" a külföldi kormánymegbízásokat és a munkákat a

Soros György

magyar származású amerikai üzletember által létrehozott alapítványtól. Zsigó Róbert úgy fogalmazott: bár pénteken, november 1-jén hatályba lépett az újabb rezsicsökkentés, "nem dőlhetünk hátra", mert úgy hallani, hogy Gyurcsány Ferencet, "a rezsicsökkentés egyik legnagyobb ellenségét dollármilliókkal hizlalják homályos pénzügyi körök". Soros György úgy érzi, megéri befektetnie "a még a baloldalon is az egyik legszélsőségesebb" volt miniszterelnökbe, aki "saját bevallása szerint is a rezsicsökkentés és a családi adórendszer legelkötelezettebb ellensége" - mondta a Fidesz szóvivője. Véleménye szerint joggal merül fel a kérdés, hogy mit remélnek még Gyurcsány Ferenctől ezek a pénzügyi körök, miért érné meg nekik, ha visszatérne Magyarországra az a szélsőséges politika, amely tönkretette a családokat. Milyen megbízásokat teljesít a DK elnöke, kinek az érdekében, és "már megint milyen színjátékot játszik"? - sorolta kérdéseit Zsigó Róbert, aki szerint Gyurcsány soha nem a magyar családok érdekében politizált, hiszen míg kormányzása idején évente többször is emelték a rezsit, addig saját cégének, a Motimnak 2008-ban áramvásárlási kedvezményt adott. Gyurcsány Ferenc logikája tehát az, hogy a családok fizessenek, ő pedig gazdagodjon - mondta a kormánypárt szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.