Közélet

Együtt-PM: a támogatásokkal fillérre el tudunk számolni

Együtt-PM: a támogatásokkal fillérre el tudunk számolni

2013. november 23., szombat
Együtt-PM: a támogatásokkal fillérre el tudunk számolni

Az Együtt-PM szövetség minden támogatással és adománnyal fillérre elszámolt a múltban és elszámol a jövőben is - közölte a szövetség sajtóosztálya szombaton az MTI-vel.

Az Együtt-PM ezt azzal kapcsolatban közölte, hogy

Kocsis Máté

, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton felszólította az MSZP-t, hogy szombati választmányi ülésén, amelyre meghívták

Bajnai Gordont

, az Együtt-PM vezetőjét is, tisztázzák a volt kormányfővel a szövetség külföldi pénzügyi támogatására vonatkozó kérdéseket. Kocsis Máté szerint köztudott, hogy homályos amerikai pénzügyi körök százmilliókkal pénzelik Bajnai Gordon pártját és annak holdudvarát. Az Együtt-PM szövetség közleménye szerint "Kocsis Máté hazudik", "ostoba állításait és kérdéseit egy olyan párt politikusa fogalmazta meg, amely rendszerszintűvé tette a simicskázást, a közpénzek magánpénzzé tételét és vélhetően igényt tarthat a régió legkorruptabb kormánypártja címére is". Hozzátették: az Együtt-PM szövetség a törvényben előírtaknál szigorúbb átláthatósági szabályokat tart magára nézve kötelezőnek, minden támogatással és adománnyal fillérre elszámoltak a múltban és elszámolnak a jövőben is. A szövetség egyben felszólította "a Fidesz álciviljeit", a Civil Összefogás Fórumot (CÖF) és a hasonló szervezeteket, számoljanak el a közpénzből származó támogatásokkal. Az ellenzéki pártszövetség szerint a Fidesz úgy költ el vagyonokat politikai propagandára és csatlós szervezetek támogatására, hogy a felhasznált forintmilliárdok forrása és útja teljesen áttekinthetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.