Vízilabda: Debrecenben is nyert az A-Híd Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ahidszegedve01_mjAz előző két körhöz hasonlóan az OB I 4. fordulójában is győzelmet ünnepelhetett az A-Híd Szeged együttese, Vincze Balázs legényei ezúttal Debrecenből hozták el a három bajnoki pontot.

Az első negyedben a hazaiak nyerték a ráúszást, vezetést azonban Tóth Márton révén a szegediek szereztek. Ezt ugyan még egalizálni tudta a Debrecen, Juhász Zsolt és a büntetőből eredményes Szivós Márton góljaival ismét a vendégeknél volt az előny. A második 8 perc elején aztán már Vincze Balázs tanítványai hozták el a labdát, és szépen lassan fel is őrölték a vendéglátókat – Szívós találatára, majd Tóth triplájára mindössze két válasz érkezett, így egy gólgazdag első félidőt követően négygólos differencia állt az eredményjelzőn. A hátralévő két negyedet egyaránt 3-2-re nyerték Nagy Viktorék, összességében pedig fölényes, 7-13-as győzelmet arattak Mitrovic kapus remek védései ellenére is Debrecenben.

Folytatás október 12-én, szombaton, a fővárosi Népligetben, az ellenfél pedig a mostani fordulóban a Szentest 4-13-ra verő FTC együttese lesz.

Férfi vízilabda OB I 4. forduló:

Debreceni VSE – A-Híd Szeged VE 7-13 (1-3, 2-4, 2-3, 2-3)
Debrecen, Debreceni Sportuszoda. Vezette: Petik András, Kun György.
DVSE: B. Mitrovic – Palotás, Kállay, Macsi, Smitula, Busila, Weszelovszky 2, Marnitz 1 , Misic 1, Süveges, Chilkó 1, Jokic, Halek 2, Péterfy. Vezetőedző: Varga Tamás.
Szeged: Nagy V. – Decker Á., Jansik, Sánta, Vincze, Kiss Cs. 1, Hegedűs, Szivós 4, dr. Molnár 1, Juhász 1, Kunac 1, Tóth M. 4, Seman 1, Molnár D. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Emberelőny: 0/5, ill. 2/4.
Ötméteres: 0/0, ill. 2/2.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK, VIDEÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Női vízilabda: nem lehetett tartani a Dunaújvárost

Legutóbbi hasonló cikkek