Sport

Vízilabda: Debrecenben is nyert az A-Híd Szeged

Vízilabda: Debrecenben is nyert az A-Híd Szeged

2013. október 5., szombat
Vízilabda: Debrecenben is nyert az A-Híd Szeged
ahidszegedve01_mj

Az előző két körhöz hasonlóan az OB I 4. fordulójában is győzelmet ünnepelhetett az A-Híd Szeged együttese, Vincze Balázs legényei ezúttal Debrecenből hozták el a három bajnoki pontot.

Az első negyedben a hazaiak nyerték a ráúszást, vezetést azonban

Tóth Márton

révén a szegediek szereztek. Ezt ugyan még egalizálni tudta a Debrecen,

Juhász Zsolt

és a büntetőből eredményes

Szivós Márton

góljaival ismét a vendégeknél volt az előny. A második 8 perc elején aztán már

Vincze Balázs

tanítványai hozták el a labdát, és szépen lassan fel is őrölték a vendéglátókat – Szívós találatára, majd Tóth triplájára mindössze két válasz érkezett, így egy gólgazdag első félidőt követően négygólos differencia állt az eredményjelzőn. A hátralévő két negyedet egyaránt 3-2-re nyerték Nagy Viktorék, összességében pedig fölényes, 7-13-as győzelmet arattak

Mitrovic

kapus remek védései ellenére is Debrecenben. Folytatás október 12-én, szombaton, a fővárosi Népligetben, az ellenfél pedig a mostani fordulóban a Szentest 4-13-ra verő FTC együttese lesz.

Férfi vízilabda OB I 4. forduló:

Debreceni VSE – A-Híd Szeged VE 7-13 (1-3, 2-4, 2-3, 2-3)

Debrecen, Debreceni Sportuszoda. Vezette: Petik András, Kun György.

DVSE:

B. Mitrovic – Palotás, Kállay, Macsi, Smitula, Busila, Weszelovszky 2, Marnitz 1 , Misic 1, Süveges, Chilkó 1, Jokic, Halek 2, Péterfy.

Vezetőedző:

Varga Tamás.

Szeged:

Nagy V. – Decker Á., Jansik, Sánta, Vincze, Kiss Cs. 1, Hegedűs, Szivós 4, dr. Molnár 1, Juhász 1, Kunac 1, Tóth M. 4, Seman 1, Molnár D.

Vezetőedző:

Vincze Balázs.

Emberelőny:

0/5, ill. 2/4.

Ötméteres:

0/0, ill. 2/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.