Vízilabda: az otthon nyeretlen FTC-hez látogat az A-Híd Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ahidszegedve01_mjA fővárosban bővítheti győzelmei számát az A-Híd Szeged VE, Molnár Tamásékat a Széchenyi Bank-FTC együttese fogadja a férfi vízilabda OB I ötödik fordulójában.

A bajnoki döntőt megcélzó szegedi csapat az első forduló pécsi kisiklását követően zsinórban három győzelmet tudhat már magáénak, Vincze Balázs tanítványainak nem tudott megálljt parancsolni sem az Ybl, sem a Kaposvár, sem pedig a Debrecen. A mostani vendéglátó FTC ezzel szemben nyeretlen még hazai vízben, az Eger és a KSI három, a Vasas egy bajnoki ponttal távozott a Népligetből. A papírforma tehát az A-Híd Szeged győzelmét jósolja, ami rendkívül fontos is lenne, hogy Nagy Viktorék nyomás alatt tudják tartani a tabellát szászázalékos teljesítménnyel vezető ZF-Eger, Honvéd duót.

A fiatal tehetségekre építkező Ferencváros legutóbb ugyan nyerni tudott a hat gólt dobó kanadai Martin Tyler vezérletével Szentesen, a mérkőzés esélyese összességében így is az A-Híd Szeged. Hogy ezt igazolni is tudja-e a Tisza-parti alakulat, kiderül szombaton 18 órától. A mérkőzésen Csanádi Zsolt és Németh András sporttársak lesznek felelősek a szabályok betartásáért.

Előző sztori

NFM: elkészült a Nemzeti Űrstratégia

Következő sztori

Női vízilabda: a Szentes ellen kezdenék újra a szezont a szegedi lányok