Elmondom

SZerinTEd? – Szántó Kata válaszol

SZerinTEd? – Szántó Kata válaszol

2013. október 14., hétfő
SZerinTEd? – Szántó Kata válaszol
SZS20131009_joarcok_005

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. Aktuális körkérdésünk: Te hol kajálsz szívesen?

Az egymást érő kurzusok miatt gyorséttermi menüből van csak ideje válogatni

Szántó Katának

- az SZTE elsőéves jogászhallgatóját a TIK előtt tartottuk fel kérdéseinkkel (reméljük, az órájáról nem késett el miattunk). Mint mondta, hamburger vagy péksütemény mellett olykor kínait is ebédel, szereti a keleti ízeket, de az egészséges életmód jegyében néha salátákat is beiktat étrendjébe.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Kedvétől és idejétől függően a konyhában is ügyeskedik ezt-azt, az általa igencsak kedvelt, provence-i lasagne receptjét velünk is megosztotta: az ételben van spenót, csípős fűszerekkel megszórt paradicsom, hús és két szelet lasagne-tészta. A spenótot megfőzzük, majd összeturmixolva legalulra tesszük, utána 3-4 paradicsom és két gerezd fokhagymát vágunk össze rá, befűszerezve bazsalikommal, rozmaringgal, sóval, borssal és egy kis chilivel. Wokban kisütött csirkemell a következő "emelet", két lap lasagne tészta és tejszínes mártás fedi le, beszórva sajttal. Kiadós és viszonylag könnyen elkészíthető ebédként, jó szívvel ajánlja bárkinek a jogászhallgató!

Zenelista:

- Quimby - Legyen vörös - Kasabian - Goodbye Kiss - Parov Stelar - Adele - Péterfy Bori & Love Band

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.