Elmondom

SZerinTEd? – Papp Zoltán válaszol

SZerinTEd? – Papp Zoltán válaszol

2013. október 28., hétfő
SZerinTEd? – Papp Zoltán válaszol
2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mit szólsz a közterületen való alkoholfogyasztás tiltásához?

Részben egyetért a közterületen való alkoholfogyasztás tiltásával a TIK szomszédságában kifaggatott

Papp Zoltán

, a teljes korlátozást azonban túl szigorúnak tartja. Mint a témában megkérdezett hallgatók közül többen, így ő is engedélyezné a szeszes italokat a város bizonyos pontjain, ahol nem zavarnának senkit italozásukkal a fiatalok. Pozitív példaként említette Gyulát, melynek bizonyos, idegenforgalmi szempontból kiemelt részein szemet hunynak az utcai alkoholfogyasztás felett. Itt Szegeden a Tisza partját tudná elképzelni ilyen helyszínnek - illetve annak egy bizonyos szakaszát, amely távolabb esik a klinikáktól, így nem zavarnák a betegeket.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Rovatunk mai szereplője, Papp Zoltán Békés megyéből érkezett a napfény városába, a Szegedi Tudományegyetemen tanul fizika szakon.

Zenelista:

- Linkin Park - Burn It Down - Capital Cities - Safe And Sound - C2C - Down The Road - Bruno Mars - Treasure - Daft Punk - Get Lucky

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.