Elmondom

SZerinTEd? – Huszár Jennifer válaszol

SZerinTEd? – Huszár Jennifer válaszol

2013. október 10., csütörtök
SZerinTEd? – Huszár Jennifer válaszol
SZS20131009_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. Aktuális körkérdésünk: Te hol kajálsz szívesen?

A TIK előtt sétálva épp egy bolognai táskát reggelizett rovatunk mai szereplője, Huszár Jennifer. A harmadéves, germanisztika szakos hallgató Szegeden lakik, így anyukájának ebédjéről nem kellett lemondania, amikor a városban mégis megéhezik, legtöbbször egy péksüteményt vásárol. Ha egész nap óráról-órára jár, a Tündér Konyhába, vagy a Bociba is betér egy ebédért, de az otthoni főtt ételt szerinte egyik étlap kínálata sem fölözheti le. A TIK kávézójának szendvicseit is ajánlotta Jennifer, néha a kávé mellé kér egy sonkásat is.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A tésztás ételeket, főzelékeket favorizálja elsősorban, ételekben nem túl édesszájú, csokit azonban bármikor, bármire szívesen fogyaszt. Tésztás-szószos ebédet maga is kotyvaszt néha, carbonara vagy paradicsmos-bolognais alappal.

Zenelista:

- Avicii - Hey Brother - John Newman - Love Me Again - Punnany Massif - Rudimental - Nobody Moves

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.