Elmondom

SZerinTEd? - Hevesi Enikő válaszol

SZerinTEd? - Hevesi Enikő válaszol

2013. október 9., szerda
SZerinTEd? - Hevesi Enikő válaszol
3_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. Aktuális körkérdésünk: Te hol kajálsz szívesen?

Az otthon fogyasztott főtt étel mellett egy-egy péksüteménnyel űzi el éhségét a domaszéki

Hevesi Enikő

. A Nyugi kávézóban szolgált ételek mellett barátaival karöltve gyakran betérnek a Nagyáruház éttermébe vagy a Boci tejivóba - utóbbitól a nagy tömeg sokszor elriasztja. Szereti, ami olcsó, és jó: a rántott hús vagy a sajtos-tejfölös túrógombóc nagy sláger náluk, de a salátákat is szívesen fogyasztja.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Főzés helyett inkább sütni szeret Enikő, kedvence a sajttorta, valamint a gyorsan elkészíthető "kikavarós" sütemények is gyakran készülnek konyhájában. Saját fejlesztésű áfonyás süteményének titkába minket is beavatott - a poharas sütemény fő alkotóeleme a joghurt, ez könnyűvé és igen ízletesé teszi. A hozzávalók: 4 tojás, egy vaníliás cukor, 2 kanál cukor, 2 pohár joghurt, egy fél kupa áfonya, sütőpor, némi margarin, 2 pohár rétes- és ugyanennyi finomliszt. A hozzávalókat egyszerűen összekavarjuk, sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük, 20 perc alatt, 180 fokon isteni édesség készíthető belőle a hallgató szerint. Enikő elsőéves az SZTE TTIK földrajz szakán, a turizmusban helyezkedne el, idegenforgalommal foglalkozna a későbbiekben.

Zenelista:

- NERVO - Not Taking This No More - Avicii - You Make Me - Alesso Vs OneRepublic - If I Lose Myself - Showtek - Booyah - Example - All The Wrong Places

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.