Sport

Szegedi fitneszmodellek sikerei

Szegedi fitneszmodellek sikerei

2013. október 21., hétfő
Szegedi fitneszmodellek sikerei
fitparade

Két szegedi fitneszmodell hölgy is készül versenyeikre a Szegedi Sport és Fürdők Kft. konditermében - komoly eredményekkel!

Október közepén Hódmezővásárhelyen került megrendezésre a WBPF Kriko 2.0 regionális tehetségkutató és testépítő bajnokság, melyen a vártnál jóval magasabb versenyzői létszám gyűlt össze. A rendezvény színvonalát emelte, hogy a magyar résztvevőkön kívül sok külföldi versenyző is volt az indulók között. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. konditermében az újszegedi Sportcsarnokban két versenyző készült a bajnokságra és kiemelkedő eredményeket értek el a megmérettetésen.

Mészáros Rafaella

- aki a tehetségkutató fitneszmodell kategórián kívül még junior és model physique -165cm kategóriában is színpadra lépett - elsöprő sikert aratva háromszor állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, s végül a női abszolút kategória győztesének járó serleget is elhozta. Mellette

Ádámné Paksi Tímea

kétgyermekes édesanyaként élete első fitneszmodell versenyén épp csak lecsúszva a dobogóról a 4. helyen végzett. Az elmúlt hétvégén ismét sikeresnek bizonyult a két versenyző a budapesti Fitparádén, amely Magyarország legrangosabb fitmodell versenye. Mészáros Rafaella abszolút bajnok lett, Ádámné Paksi Tímea pedig a második helyen végzett. A hölgyek felkészítő edzője,

Darázs Bernadett

már évek óta készít fel fitneszversenyzőket, nevéhez több nemzetközi siker is fűződik. "Pályafutásom során különböző életkorú és testalkatú hölgyek versenyfelkészülését irányítottam és állíthatom, a titok mindig a test arányaiban rejlik. Sajnos csak kevesen születnek tökéletes 90-60-90 –es testarányokkal, viszont a jó hír az, hogy az izmok megfelelő fejlesztésével optikailag megközelíthető ez a testalkat. A lányokat eléggé speciális módszerekkel készítem a versenyekre, és ezek alapján kidolgoztam egy személyre szabható programot, amellyel bármely céltudatos nő elérheti élete legjobb formáját. A Fitbody Secrets program hamarosan debütál és kizárólag az újszegedi sportcsarnokban az irányításommal lesz elérhető"- közölte a tréner a SZEGEDma.hu-val.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.