Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra sikerei Olaszországban

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra sikerei Olaszországban

2013. október 22., kedd
Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra sikerei Olaszországban

Jászapáti Petra az olaszországi Bormióban rendezett Alta Valtellina Trophy nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyázó versenyen vett részt a hétvégén október 18-20. között.

A Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője az 1000 méteres távot megnyerte, 500 és 1500 méteren másodikként ért célba, 500-on új korosztályos országos csúcsot is elért, az összesített versenyben pedig ezüstérmet szerzett a legrangosabb európai klubversenyen. "Petra a verseny előtt 10 napos edzőtáborban is részt vett, illetve nemrég kapott új korcsolyát a MOL tehetségtámogató programjának köszönhetően. Az eredmények is bizonyítják, hogy a tábor jó hatással volt a teljesítményére és az új korcsolyát is megszokta már. Reméljük a szezon további részében is sikeres lesz és a junior világbajnokságon is megmérettetheti majd magát" - közölte a SZEGEDma.hu-val

Szabó Krisztián

, az egyesület edzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.