Sport

Labdarúgás: jobban bírta erővel, biztosan nyert az UTC + FOTÓK, VIDEÓ

Labdarúgás: jobban bírta erővel, biztosan nyert az UTC + FOTÓK, VIDEÓ

2013. október 19., szombat
Labdarúgás: jobban bírta erővel, biztosan nyert az UTC + FOTÓK, VIDEÓ
utc_sandorfalva05_gs

Közepes színvonalú mérkőzésen, gyenge első félidő után az UTC magabiztos győzelmet aratott az elfáradó fiatal sándorfalvi alakulattal szemben.

A papíron erősebb UTC-vel szemben jobban kezdett a fiatalokból álló vendég Sándorfalva, az első félidő viszonylag kiegyenlített játéka során inkább előttük adódtak helyzetek, gyors kontraakcióik, vagy az azokból kiharcolt szabadrúgások révén. A második játékrészben magasabb fordulatszámra kapcsolt a hazai gárda, s lassan az elfáradó ellenfél fölé tudtak kerekedni. Az utolsó húsz percben ez már gólokban is megnyilvánult, a mind sűrűbb UTC-helyzetekből három eredményezett gólt, mindannyiszor csereemberek révén: előbb Mészáros Tibor találata, majd Bernát Péter duplája eldöntötte a három pont sorsát. Az újszegediek gyenge játékkal, de magabiztosan nyertek, ez azonban kevés lesz egy hét múlva a Tápé elleni rangadón.

Szeged, SZVSE-pálya, 100 néző
2013. 10. 19., 12.30
Ujszegedi TC
Sándorfalva SK
Véáge a mérkőzésnek!
játékvezető: Fülöp István Zoltán • asszisztens: Soós István, Szöllősi Ferenc
3
-
0

Labdarúgó megyei I. osztály 10. forduló:

Ujszegedi TC - Sándorfalva SK 3-0 (0-0)

Szeged, SZVSE-pálya, 100 néző. Vezette: Fülöp István Zoltán (Soós István, Szöllősi Ferenc)

UTC:

Tombácz – Szűcs, Bilics, Balogh Á. (Mészáros T. 24'), Mészáros Z., Tumbas, Ondrejó, Bitó, Végh, Brinszky, Dürgő (Bernát 56').

Vezetőedző:

Major László.

Sándorfalva:

Garamvölgyi G. – Tóth A. (Kovács G. 56'), Bálint T., Kanász N. G., Grósz, Bálint D., Szabó T., Varga R. (Gyarmati 83'), Széll (Koncz R. 72'), Fodor B., Gémes.

Vezetőedző:

Tóth János.

Gól:

Mészáros T. (69'), Bernát (75', 87')

Sárga lap:

Bálint (52') Major László:

"Az első félidő nagyon rosszra sikerült, és gyorsan el kell felejtenünk ezt a meccset. A második félidőre elfáradt a Sándorfalva, mi jobban bírtuk erővel, ez azonban kevés lesz jövő héten a Tápé ellen."

Tóth János:

"Hat ifistával felálló csapatunk viszonylag jó, de még kevés..."

Nézze meg a SZEGEDma TV videó-összefoglalóját!

http://www.youtube.com/watch?v=LfH2SSJS1-o&feature=youtu.be

Online közvetítésünk:

90+1'
Lefújja a spori a meccset.
90'
Kovács Gábor 22 méteres lövése szögletre vágódik. A kornert kivágják, bedobás után Bálint fejelhetne, de lemarad.
87'
GÓÓÓL! 3-0! Végh nagy labdájával 40 méterről indítja Ondrejót, aki az alapvonalról ad be, Bernát középen üresen, lő, a hosszú kapufáról pattog be a lecsúszott lövés, 3-0!
86'
Bitó, Végh, Bernát a labda útja, utóbbi elhúzza a kapus mellett, aztán a kapura lő, Grósz vetődik bele bravúrral!
85'
Próbálkoznak a vendégek az utolsó percekben, de egyelőre Garamvölgyinek kellett két távoli kísérletnél zárnia a szöget.
83'
Gyarmati érkezik a vendégeknél Varga Richárd helyett.
81'
Szépen keresztbe ívelt labdára készül Bernát a 16-oson belül, de magas az ollóhoz a laszti. Aztán egy hulló falevél indítást gurít el jól kiugorva, de mellé.
80'
Garamvölgyi néz alá egy beívelt labdának, Mészáros Tibor meg magas ívben fejel fölé.
76'
Aligha tévedünk, ha azt mondjuk, hogy a játék képe alapján ezzel a góllal el is dőlt a találkozó. Gémes Bence egyedül van elől a vendégeknél, de gyakorlatilag helyzetig sem jutnak már a sándorfalviak, ellentétben az első félidővel. Az UTC uralja a játékot.
75'
GÓÓÓL! 2-0! Ondrejó az alapvonalig megy le, onna ad be balról, elmegy a kapus előtt a laszti, Bernáton túl csorog, de visszafordul rá, be is teszi a kapu közepébe 7 méterről! 2-0!
72'
Tóth mester cserél: Széll helyére érkezik Koncz Róbert. Aztán nagy védés Garamvölgyitől.
69'
GÓÓÓL! 1-0! Végh szabadrúgása élesen a kapura, Garamvölgyi kiüti, de a ipattanón ott a hosszún Mészáros Tibor, betereli a kapuba a labdát! 1-0!
68'
Véghet lökik fel a vendég 16-os jobb oldalán, a sértett végzi el a szabadrúgást.
67'
Korner után a kipattanóra Varga dől rá, Bernát teszi bele a hátá, újabb szöglet. Tombácz üti ki, az ismétlés elszáll keresztbe.
66'
Szabó Tamás remek keresztlabdával helyzetben a hazai ötös sarkán, azonnal lő, de Tumbas lába odaér.
64'
Brinszky rászúrja, csak leütni tudja a kapus, a kipattanón Bernát, de lendül a zászló, les. Van aki megérti, van aki nem érti.
63'
Bernát kap labdát, el lehet esni, el is esik, 25 méterről enyhén balról jöhet az UTC-szabad.
62'
Jobbról érkező labdát Bernát stukkolja tisztán kapura, egyenesen a kapusba, akiről lecsorog, de aztán fogja.
60'
Brinszky az alapvonalról teszi középre balról, érkezik Ondrejó, 16-ról laposan mellé. Csendesen csordogál továbbra is a meccs. Küszködnek a csapatok.
56'
Egy-egy csere: Dürgő helyére Bernát érkezik a hazaiaknál, Kovács Gábor pedig Tóth Attila helyett a vendégeknél.
53'
Brinszky elől fedezi a kék bekk a labdát, a kapus is jól jön ki a potenciális ziccerre.
52'
Brinszky és Ondrejó kényszerítője után utóbbi ugrana ki, Bálint lerántja, sárga. Alig a 16-os vonala előtt történt az eset, kiváló pozícióból jön Végh szabadrúgása. Aminél megcsúszik Ariel, így csúnyán mellé megy az erőtlen, félmagas lövés.
51'
A szögletet Bilics stukkolja le, a bal alsó előtt fogja a kapus.
50'
Brinszky középről tálal a bal oldalra Bitónak, aki át is veszi, lő, Garamvölgyi véd, aztán keresik a felpördülő labdát, ami a kapus hátán landol, onnan meg lepattanva a kapu felé tart, alig csorog mellé!
47'
UTC szöglet után Mészáros Zoltán lő, lepattan, majd jön az ismétlés, ami egy nem leszorított kezet ér az ötösön, Végh reklamál is, de nem hatja meg a sípmestert. Jön a kontra, Gémes egyedül, Biliccsel a nyakán, szorongatja a hórihorgas bekk, le is adja alabdát, de a túloldalon a társat is kiszorítják a visszaérő fehér mezesek.
46'
Az UTC hozza játékba a labdát! Cserét nem látunk egyik oldalon sem az első félidei kényszerű hazait leszámítva. Bernát azonban elment melegíteni.
SZÜNET!
45'
A sándorfalvi bedobást még megvárja a spori, majd amikor fehér mezeshez ér a labda, le is fújja az első félidőt.
44'
A korner után szabadrúgás jobbról, Végh ismét a 16-os oldalvonala mellől, csúnyán ellövi a kapu fölött keresztben.
43'
Brinszky és Végh a labda mögött, Ariel lő, a bal felsőt célozza, de milyen jól! Garamvölgyi szépen repül, hatalmasat véd!
42'
Most Gémes szabálytalan, Brinszky verekedte volna tovább magát, de elterül. 25 méterről középről UTC-szabadrúgás.
40'
Fodornak szánt indítás köt ki Tombácznál, azonnal indítja a társakat. Ondrejó lesen. Aztán a másik oldalon már Gémesnél a labda, a 16-oson belül átesik a szerelő Tumbason, továbbot int Fülöp sporttárs, a vendég drukkerek méltatlankodnak.
39'
Előbb egy jó keresztlabda száll el Mészáros Z. előtt, majd Brinszky emeli vissza balról, Bilics csúsztat, ám a kapusé.
36'
Brinszky remek keresztlabdája jobbról, a bal oldalon Mészáros Zoltán veszi le, talán kéz, nem fúj a spori, de aztán a védők közbelépnek, kikeveredik a labda, végül vendég dobás.
34'
Garamvölgyi éles szögből bejövő labdát biztosít szögletre, majd a beívelt kornert öklözi ki mezőnybe.
33'
Újabb sándorfalvi pontrúgás: Bálint Dániel lőhet 25 méterről szabadrúgást, a rövidre küldi, Tombácz száll, kevéssel mellé.
31'
Élénkül az UTC! Brinszky a 16-os jobb oldaláról emel be, át a kapus felett, Dürgőnek csak be kell bólintania a kapuba, de fölé stukkol.
29'
Gémes Bence lőhet Ondrejó szabálytalansága után 25-ről középről szabadrúgást, kiküldi az öltözőbejárathoz...
27'
Végh bedobása után a 16-os jobb sarkáról Brinszky lő a lábak között, lecsúszik, elgurul a kapuig, megfogja Garamvölgyi.
26'
Az első veszélyesebb UTC-helyzet: Dürgő beadását Brinszky rúgja fölé, nagyot vetődött Garamvölgyi.
24'
Kényszerű csere hazai oldalon: Balogh Ádám valószínűleg megsérült, Mészáros Tibor jön helyette.
22'
Faragó kap remek indítást a bal oldalon, a jobbon Mészáros Zoltán ragad be, de lest int a partjelző. Egy emberként ugrik fel a vendég szurkolóhad.
20'
Bilics szépen hozza fel a labdát, jó kényszerítő után szögletet harcol ki. Brinszky tekeri a szögit balról, csaknem be a hosszúba! Garamvölgyi jó nyitásfogadással üti ki.
19'
Gémes Bence kapott labdával tör előre, aztán középről 25-ről rásuhintja, de nagyon széles.
16'
Gémes Bence terül el az UTC középpályáján, 32 méterről jöhet a szabadrúgás középről. Szabó Tamás beemelt labdáját kifejelik a fehér mezesek.
15'
Helyzet a másik oldalon , Fodor cselezget a 16-oson, aztán egy befelé húzott labdát lő a rövidre jobbról, a kapufa tövénél megy ki, Tombácz vetődve zárta a szöget.
14'
Bitó kavargat védőjével küzdve a vendégek alapővonalánál, aztán jobbról kzépre tett labdájára vetődik ki Garamvölgyi.
12'
Kanász adja el a labdát a saját 16-osánál, Végh csap le rá, de nem éri el, amint a védő felszabadít, viszont rácsúszik lábára. Szabadrúgás kifelé, Ariel elnézést kér.
10'
Csendesen csordogál a meccs, nem volt veszélyben egyik kapu sem az elmúlt percekben, kiegyenlített játék zajlik, kósza, veszélytelen szögletekkel.
5'
UTC támadást hatástalanít a falvi védelem, az indítás Gémest keresi, de lesen inti le a partbíró, szerintünk nem volt az.
3'
Rendre lekapcsolja a sándorfalvi támadásszervezéseket az UTC a középpályán.
1'
A Sándorfalva kezdi a meccset! Két pici fault, két pici sípszó 35 másodperc alatt.
12.30: Most vonulnak be a pályára a csapatok, köszöntések, aztán mindjárt kezdünk is! 12.25: Bemelegítettek a sporik is. A csapatok már meccsszerelésben: az UTC fehér mez, fekete nadrág és sportszár, a Sándorfalva tetőtől talpig indigókék szerelésben fog játszani, Tombácz égszínkék-feketében, Garamvölgyi sárga-feketében. A sporik neonzöld-fekete szerelés öltöttek. 12.20: Melegítenek bőszen a csapatok, jönnek a nézők is, vendégdrukkerek is érkeztek, megy a futballélet megbeszélése. 12.10: Verőfényes napsütés a a SZVSE-pályán, jólesően csípős, őszi hűvös idő van, szél alig lengeti a szögletzászlókat. Közben megérkeznek a vendégek is. 12.05: Sok szeretettel köszöntjük Olvasóinkat a SZVSE-pályáról, ahol rövidesen kezdődik az UTC - Sándorfalva megyei derbi! A pályaválasztó Kertész utcaiak már melegítenek, az ellenfél még nem jött ki. Közvetítésünk 12.30-kor kezdődik, amint Fülöp sporttárs sípjába fúj! Beharangozónk itt olvasható!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.