Közélet

Jelöltállítás heteken belül a jövő évi választásokra a Fidesz-KDNP-nél

Jelöltállítás heteken belül a jövő évi választásokra a Fidesz-KDNP-nél

2013. október 17., csütörtök
Jelöltállítás heteken belül a jövő évi választásokra a Fidesz-KDNP-nél

A Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap információja szerint heteken belül megkezdődik a 2014-es országgyűlési választásokra a jelöltállítás a Fidesz-KDNP-nél.

A Magyar Nemzet csütörtöki számában megjelent írás szerint a Fidesz országos választmánya az elmúlt napokban fogadta el a 2014-es országgyűlési választással kapcsolatos jelöltállítás hivatalos menetrendjét. Kormánypárti forrásokból a Magyar Nemzet úgy tudja, hogy az országos választmány hétfői zárt ülésén döntöttek arról a javaslatról, amely értelmében a Fidesz-KDNP december 9-ig véglegesíti a 106 egyéni választókerületben induló képviselőjelölt névsorát. Az országos listát várhatóan 2014. március 14-éig véglegesítik - számol be a Magyar Nemzet. A Magyar Hírlapban csütörtökön megjelent írás szerint hétfőn előzetes döntés születik a Fideszben a 106 egyéni képviselőjelöltről, december végéig lesz végleges az indulók névsora, addig még a párt testületei is megtárgyalják az jelöltek listáját.

Orbán Viktor

miniszterelnök-pártelnök a parlamenti dolgozószobájában már meghallgatta a jelölteket. Az országos listáról viszont csak a választások előtt egy-két hónappal döntenek - írja a Magyar Hírlap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.