Elmondom

SZerinTEd? - Gémes Yvett válaszol

SZerinTEd? - Gémes Yvett válaszol

2013. szeptember 27., péntek
SZerinTEd? - Gémes Yvett válaszol
SZS20130924_gemes_ivett_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. E havi körkérdésünk: Ha lehetőségeid engednék, tanulnál-e külföldön?

Mai bemutatkozónk

Gémes Yvett

, aki a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának ötödéves közgazdálkodás és közpolitika szakos hallgatója. A fiatal lánynak bár nincsen tapasztalata külföldi hallgató-csereprogrammal, úgy véli, tapasztalatszerzés és új barátságok köttetése szempontjából rengeteg előnnyel bír egy hosszabb időt felölelő áthallgatás. Bár csak diáktársai elbeszélései alapján ismeri a mobilitás nyújtotta lehetőségeket, nem kimondottan hajtja a kíváncsiság, hogy külföldi tanulmányútra utazzon. Yvett több idegen nyelvet is kiválóan beszél, nem szeretné maga mögött hagyni családját és barátait akkor sem, ha munkát ajánlanának fel neki a magyar határon kívül.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Yvett hiányolja az egyetemi törzsképzésből az idegennyelv oktatást, szerinte az alapok között kellen, hogy szerepeljen a szakmai angol. Többeket talán éppen ez tart vissza attól, hogy külföldi tanulmányútban gondolkodjon még akkor is, ha néhány hét után bele lehet rázódni az idegen környezetbe.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Beyoncé - Pink - Punnany Massif - Pazo - Irie Maffia

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.