Közélet

Nyeregben az ország - Ópusztaszer a Nemzeti Vágtán

Nyeregben az ország - Ópusztaszer a Nemzeti Vágtán

2013. szeptember 18., szerda
Nyeregben az ország - Ópusztaszer a Nemzeti Vágtán
nemzeti_vagta129_gs

„Nyeregbe Magyarország!” – így szól a Nemzeti Vágta jelmondata, amely lovas seregszemle idén is, a fővárosi Andrássy út végén, a Vágta Korzón kerül megrendezésre.

Ehhez a szlogenhez szeretne az Akhal Ménes, a Csillagösvény Labirintus, a Hét Vezér Turisztikai Egyesület, Ópusztaszer Község Önkormányzata valamint az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közösen együttműködve csatlakozni, nyeregbe szállni azzal a céllal, hogy "hazánk bölcsője", Ópusztaszer magyar történeti vonatkozása, mint a honfoglalás egyik helyszíne, minél több emberhez kerüljön közelebb, és minél szélesebb körben váljon ismertté a fiatal generáció körében is. Erre egy kiváló és egyedülálló lehetőség, hogy a Nemzeti Vágtán a déli turisztikai régió bemutatkozzon. A magyar tradíciókra épülő, nagyszabású, történelmi hangulatú lovasversenyen Ópusztaszer színeiben

Hajdú Jánosné

indul, Fokos Margaréta nevű, Kisbéri fajtájú, 11 éves kanca lovával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.